Koronavírus: ezekben a vidéki városokban nőhet a fertőzöttek száma?

MTI   
  Megosztom
Koronavírus: ezekben a vidéki városokban nőhet a fertőzöttek száma?

Stagnál a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) szerdán a honlapján.

Azt írták, hogy tovább folytatódik a nyár második fele óta megfigyelhető ingadozás a koronavírus örökítőanyagának szennyvízben mért koncentrációjában. A korábban tapasztalt csökkenés megállt, az országos átlagkoncentráció-értékekben ismét stagnálás figyelhető meg - közölték a 7. heti eredmények alapján.

A koronavírus örökítőanyagának koncentrációja négy településen - Egerben, Salgótarjánban, Szekszárdon és Tatabányán - a mérsékelt, míg a többi 18 mintavételi helyen az emelkedett tartományba esik.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

koronavírus

nemzeti népegészségügyi központ

szennyvíz

szennyvíz adatok

békéscsaba

győr

salgótarján

eger