Brutális videofelvételen: italozás után agyba főbe verték a fiatalt Győrben

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális videofelvételen: italozás után agyba főbe verték a fiatalt Győrben

Hajnalban aztán a szórakozóhely melletti területen a 21 éves sértett és 16, 17, 18 éves vádlottak szóváltásba keveredtek. A tinédzser korú vádlottak körbevették a sértettet, lökdösni kezdték, majd a földre is vitték, ahol egyikük fejbe, a másikuk hasba rúgta -írta a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség sajtóközleménye.


 


 

A vád szerint a három vádlott és a sértett is egy győri szórakozóhelyen szórakozott 2022 februárjában, ahol mindannyian fogyasztottak alkoholt – írja a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség.

Hajnalban aztán a szórakozóhely melletti területen a 21 éves sértett és 16, 17, 18 éves vádlottak szóváltásba keveredtek. A tinédzser korú vádlottak körbevették a sértettet, lökdösni kezdték, majd a földre is vitték, ahol egyikük fejbe, a másikuk hasba rúgta.

A sértett ezután csak segítséggel tudott felállni és szédelegve mozgott. A vádlottak pár perc múlva visszamentek hozzá, és egyikük ismét megrúgta, majd egy másik terhelt olyan erősen ütötte arcon, hogy a sértett újra elesett.

Az ügyészség a fiatalkorú vádlottak ellen súlyos testi sértés, és csoportosan elkövetett garázdaság miatt emelt vádat. A büntetési tétel – a halmazati szabályokra figyelemmel – négy és fél évig terjedő szabadságvesztés.

A nyomozást a Győri Rendőrkapitányság rendőrei végezték el, az érdemi döntést pedig várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni az ügyben.

Az esetet valaki videóra vette, a felvétel az ügyészség honlapján nézhető meg.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

verekedés

tömeg

italozás

bántalmazás

rendőrség