Brutális videofelvételen: italozás után agyba főbe verték a fiatalt Győrben

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális videofelvételen: italozás után agyba főbe verték a fiatalt Győrben

Hajnalban aztán a szórakozóhely melletti területen a 21 éves sértett és 16, 17, 18 éves vádlottak szóváltásba keveredtek. A tinédzser korú vádlottak körbevették a sértettet, lökdösni kezdték, majd a földre is vitték, ahol egyikük fejbe, a másikuk hasba rúgta -írta a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség sajtóközleménye.


 


 

A vád szerint a három vádlott és a sértett is egy győri szórakozóhelyen szórakozott 2022 februárjában, ahol mindannyian fogyasztottak alkoholt – írja a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség.

Hajnalban aztán a szórakozóhely melletti területen a 21 éves sértett és 16, 17, 18 éves vádlottak szóváltásba keveredtek. A tinédzser korú vádlottak körbevették a sértettet, lökdösni kezdték, majd a földre is vitték, ahol egyikük fejbe, a másikuk hasba rúgta.

A sértett ezután csak segítséggel tudott felállni és szédelegve mozgott. A vádlottak pár perc múlva visszamentek hozzá, és egyikük ismét megrúgta, majd egy másik terhelt olyan erősen ütötte arcon, hogy a sértett újra elesett.

Az ügyészség a fiatalkorú vádlottak ellen súlyos testi sértés, és csoportosan elkövetett garázdaság miatt emelt vádat. A büntetési tétel – a halmazati szabályokra figyelemmel – négy és fél évig terjedő szabadságvesztés.

A nyomozást a Győri Rendőrkapitányság rendőrei végezték el, az érdemi döntést pedig várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni az ügyben.

Az esetet valaki videóra vette, a felvétel az ügyészség honlapján nézhető meg.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

verekedés

tömeg

italozás

bántalmazás

rendőrség