Dühöngő őrült követelt drogot a vonaton: sörösüveggel vágta meg egy utas nyakát

HelloVidék   
  Megosztom
Dühöngő őrült követelt drogot a vonaton: sörösüveggel vágta meg egy utas nyakát

Őrjöngve verte a mosdó ajtaját egy férfi a monori vonaton, mert azt hitte, az egyik társaság drogozik a mosdóban. Amikor megtudta, hogy nincs náluk kábítószer, olyan ideges lett, hogy az egyik utasnak a nyakát is megvágta egy törött sörösüveg darabjával.

A kalauz kihívta a mentőket és a rendőröket, így a támadót is hamar elfogták, azóta pedig le is tartóztatták. Nem volt ismeretlen a hatóságok számára a férfi, hiszen több eljárás is folyamatban van ellene, írta a Budapest Környéke.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

monor

drog

őrjöngő utas

vonat