Fáklyás felvonulást szerveznek a nemzeti ünnepen: ezért vonulnak az utcára Sopronban

HelloVidék   
  Megosztom
Fáklyás felvonulást szerveznek a nemzeti ünnepen: ezért vonulnak az utcára Sopronban

Szolidaritási fáklyás felvonulásra várnak mindenkit a soproni pedagógusok "Tanár nélkül nincs jövő!" – ezt üzeni március 15-én este a békés, pártpolitikától mentes soproni demonstráció.

Oktatókat, pedagógusokat, szülőket, diákokat és társadalmi ügyekre érzékeny polgárokat várnak szolidaritási felvonulásukra a Sopron és Környéke Pedagógus Összefogás tagjai. Ahogy a Nyugat.hu írta, március 15-én, szerdán a Petőfi téren lesz a gyülekező 18 órakor, innen indulnak a résztvevők a Széchenyi téren és Várkerületen át az Előkapuhoz, a Tűztoronyhoz.

Az eseményen – mások mellett – beszédet mond Neubauer Tamás, a Pedagógusok Szakszervezetének Győr-Moson-Sopron vármegyei elnöke. Jelenlétével támogatják a demonstrációt a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének küldöttei is.

A rendezvény – amelynek üzenete egyben a szlogene is: Tanár nélkül nincs jövő! – békés, pártpolitikától mentes. A szervezők kérik, a résztvevők ebben a szellemben segítsék a közös célok elérését!

A demonstráción a szervezők – korlátozott számban – biztosítják a fáklyát, de kérnek mindenkit, a balesetek elkerülése érdekében ne vigyenek saját fáklyát.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tüntetés

pedagógus