Egy halom kutyatetemet találtak egy jánoshalmi házánál: felkavaró képek következnek

HelloVidék   
  Megosztom
Egy halom kutyatetemet találtak egy jánoshalmi házánál: felkavaró képek következnek

Elviselhetetlen bűz áradt a rendetlen udvarról, egymásra halmozott kutyatetemeket találtak az állatvédők egy jánoshalmi háznál. A ház tulajdonosa, egy 70 éves asszony döbbenetesen rossz körülmények között tartotta a kutyáit. Felkavaró képek következnek!

A helyi jegyző hívta az állatvédőket a jánoshalmi házhoz, mert szerinte a ház tulajdonosa, egy 70 éves asszony rossz körülmények között tartotta a kutyáit, és elviselhetetlen bűz áradt az udvarról. Az állatvédők 9 kutyát mentettek meg - hangzott el az RTL Híradójában. A riportban megszólal az idős asszony is, aki korábban vegyész volt, és elmondta, 30 év munkáját, élete értelmét tették most tönkre. Ő nem lakik a házban, kóbor kutyákat mentett és fogadott be, a nyugdíját rájuk költötte. Azt, mit keresett 7-8 kutyatetem az udvaron, azzal magyarázta, hogy a kutyák kiásták a tetemeket, amiket még nem volt ideje visszatemetni. Az idős nőnek 300 ezer forint bírság is járhat, és állatkínzásárt is feljelentették.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

jánoshalma

állatvédelem

kutyatartás