Visszavonták a tilalmat: ismét látogathatják a betegeket ezekben a kórházakban

MTI   
  Megosztom
Visszavonták a tilalmat: ismét látogathatják a betegeket ezekben a kórházakban

A Békés Vármegyei Kormányhivatal visszavonta a vármegye kórházaiban az influenzajárvány miatt elrendelt látogatási tilalmat - tájékoztatta az orosházi László Elek Kórház és Rendelőintézet csütörtökön az MTI-t.

A közleményben azt írták, hogy Orosházán péntek reggel helyezik hatályon kívül a tilalmat, de az továbbra is életben marad a koronavírussal fertőzöttek kezelését végző osztályokon. Felhívták a figyelmet arra is, hogy egy beteghez naponta legfeljebb két látogató mehet be, személyenként maximum 30 perces időtartamra; a látogatóknak is kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése; 14 éven aluli gyermek nem látogathat beteget.

A Békés Megyei Központi Kórház gyulai és békéscsabai tagintézményeiben már csütörtök reggel visszavonták a látogatási tilalmat a kórház honlapján közöltek szerint.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

látogatás

látogatási tilalom feloldása

békés megye

kórház

lászló elek kórház és rendelőintézet