Fontos bejelentést tett az IKEA: két vidéki nagyvárosban nyitnak új egységet Magyarországon

MTI   
  Megosztom
Fontos bejelentést tett az IKEA: két vidéki nagyvárosban nyitnak új egységet Magyarországon

A megfizethetőség és az elérhetőség jegyében az IKEA folyamatosan fejleszti a szolgáltatásait. A vásárlók kényelmének kiszolgálása, és annak érdekében, hogy minél többekhez eljussanak kedvenc IKEA termékeik, Mobil Átvételi Pontok nyílnak Debrecenben és Miskolcon is.


 


 

A Mobil Átvételi Pont szolgáltatás lényege, hogy a régió vásárlói a házhozszállításnál kedvezőbb árszabással rendelhetik meg kedvenc IKEA termékeiket Debrecenbe vagy Miskolcra, ahol meghatározott időpontban átvehetik csomagjaikat. Az első átvételi lehetőség 2023. május 17-én lesz, amelyre a vásárlók már leadhatják rendeléseiket akár az áruházakban, akár az IKEA.hu weboldalon, akár akkor, ha termékeiket a telefonon és chaten keresztül történő távoli értékesítés opcióval vásárolják meg. Az új átvételi pontok abban is segítségére lehetnek a vásárlóknak, hogy a március végén, Debrecenben megnyitott Tervezőstúdióhoz kapcsolódó rendelések még elérhetőbbek legyenek a vásárlók számára.

Az elmúlt években több Átvételi Pontot is nyitottunk országszerte számos vidéki városban, sőt, a balatoni régióban szezonális Mobil Átvételi Pontokat is üzemeltettünk – természetesen ezt az idei nyári szezonban is tervezzük. Úgy látjuk, hogy ezzel a lehetőséggel sokat tudunk segíteni azoknak a vásárlóinknak is, akiknek a közelében nincs IKEA áruház, de mégis az IKEA minőségi termékeivel szeretnék otthonosabbá, kényelmesebbé vagy éppen fenntarthatóbbá tenni az otthonaikat

– mondta el Lubomír Zákopčan, az soroksári IKEA áruház vezetője.

Azok, akik az IKEA weboldalán rendelnek és a „Kattints és Vedd át” szolgáltatás során Debrecent vagy Miskolcot választják ki, egy mobil áruátvételi ponton vehetik át rendelésüket a Tesco áruházak parkolójában az alábbi napokon és időpontokban:

Debrecen:

  • cím: 4031 Debrecen, Kishegyesi út 1-11.
  • nyitvatartás: szerda és péntek, 16:00-18:00

Miskolc:

  • cím: 3527 Miskolc, Szentpéteri kapu 103.
  • nyitvatartás: szerda és péntek, 16:00-18:00

A szolgáltatás ára a megrendelt csomagok összsúlya szerint alakul, amely 90 kg-os rendelésig 3 990 forintba, 90–200 kg esetén 5 990 forintba, 200 kg felett pedig 7 990 forintba kerül, a szolgáltatást maximális csomagméret és súlykorlátozás nélkül lehet igénybe venni. Fontos, hogy az Áruátvételi Ponton található IKEA-autók csak a megadott időpontokban tartózkodnak a Tesco parkolókban, korábbi vagy későbbi átvételre nincs lehetőség.

A Mobil Átvételi Pontok üzemeltetésében az IKEA a Gebrüder Weiss szolgáltatópartnerrel működik együtt, csakúgy, mint a győri, veszprémi, polgári, pécsi, szegedi és zalaegerszegi Átvételi pontjain.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

ikea

bútor

mobil

mobil átvételi pont