Lélegzetelállító felvétel készült: így fürdőznek éjszaka a vadállatok a Bükkalján

HelloVidék   
  Megosztom
Lélegzetelállító felvétel készült: így fürdőznek éjszaka a vadállatok a Bükkalján

A Bükkalja egy háborítatlan, emberek által szinte sohasem látogatott szurdokának mélyén nagy a forgalom, írja YouTube-oldalán a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság.


 


 

Ahogy a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság fogalmaz, az erdő lakói nem csak az éjszaka sötétjében, de – mint azt kameracsapdás felvételeik bizonyítják – nappal is gyakran mutatkoznak ezen az eldugott helyen.

A Bükkalja egy háborítatlan, emberek által szinte sohasem látogatott szurdokának mélyén nagy a forgalom. Az erdő lakói nem csak az éjszaka sötétjében, de –mint azt kameracsapdás felvételeink bizonyítják- nappal is gyakran mutatkoznak ezen az eldugott helyen. Az pedig, hogy az éjszaka császára, legnagyobb termetű bagolyfajunk, a fokozottan védett uhu is megmutatta magát a kőmedencénél, külön megtiszteltetés számunkra! A videóban sorrendben vaddisznók, borz, nyest, vörös róka, gímszarvasok és uhu láthatók

– írja a BNPI.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bükk

bükkalja

élővilág