Lélegzetelállító felvétel készült: így fürdőznek éjszaka a vadállatok a Bükkalján

HelloVidék   
  Megosztom
Lélegzetelállító felvétel készült: így fürdőznek éjszaka a vadállatok a Bükkalján

A Bükkalja egy háborítatlan, emberek által szinte sohasem látogatott szurdokának mélyén nagy a forgalom, írja YouTube-oldalán a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság.


 


 

Ahogy a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság fogalmaz, az erdő lakói nem csak az éjszaka sötétjében, de – mint azt kameracsapdás felvételeik bizonyítják – nappal is gyakran mutatkoznak ezen az eldugott helyen.

A Bükkalja egy háborítatlan, emberek által szinte sohasem látogatott szurdokának mélyén nagy a forgalom. Az erdő lakói nem csak az éjszaka sötétjében, de –mint azt kameracsapdás felvételeink bizonyítják- nappal is gyakran mutatkoznak ezen az eldugott helyen. Az pedig, hogy az éjszaka császára, legnagyobb termetű bagolyfajunk, a fokozottan védett uhu is megmutatta magát a kőmedencénél, külön megtiszteltetés számunkra! A videóban sorrendben vaddisznók, borz, nyest, vörös róka, gímszarvasok és uhu láthatók

– írja a BNPI.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bükk

bükkalja

élővilág