Új termék hódítja meg a magyar boltokat: te megkóstolnád?

HelloVidék   
  Megosztom
Új termék hódítja meg a magyar boltokat: te megkóstolnád?

A Pöttyös, több mint ötven éve van jelen Magyarországon, és ezalatt a fél évszázad alatt minden a jóízű túródesszertek körül forgott. Most eljött az ideje, hogy az utánozhatatlan Pöttyös ízélményt már iható formában is megtapasztaljuk. Magyarország legkedveltebb márkájának első itala, a Pöttyös Kakaós Tej - a finom kakaó és a tápláló tej kombinációja - április végétől vásárolható meg az üzletekben.

Az emberiség gasztrokultúrája örökre megváltozott, mikor 5300 évvel ezelőtt az ecuadori esőerdőkben felfedezték a kakaóbabot. A finom kakaó, amit ma egyszerűen kiemelünk a hűtőből, kezdetben ritka kincs volt. Az ókorban az istenek italának tartották, az egyes vallási szertartások alkalmával pedig kizárólag férfiak fogyaszthatták. Kolumbusz Kristóf luxuscikként hozta Európába, Richelieu bíboros pedig állítólag orvosságként itta a csábító nedűt.

Mi magyarok nagy kakaórajongó ország vagyunk, a Pöttyös Kakaós Tejjel pedig ezentúl bármikor és bárhol élvezhetjük az ellenálhatatlanul finom kakaós ízvilágot. A Túró Rudik, a Guruk és a Tejsütik után itt az első Pöttyös ital, a krémesen lágy és selymesen finom kakaós tej. A Pöttyös újragondolta az ikonikus reggeli italt, és megalkotta a tej és a kakaó utánozhatatlan kombinációját, amely a benne lévő kalciumnak és fehérjének köszönhetően éppen annyira tápláló, mint amennyire finom. A Pöttyös Kakaós Tej mostantól segít beindítani a reggelt: elkísér az iskolába, az irodába vagy akár a hétvégi kirándulásra is. A praktikus 200ml-s szívószálas vagy 300 ml-s a visszazárható palackos csomagolásnak köszönhetően ezentúl bárhová magunkkal vihetjük, hogy napközben se kelljen lemondanunk egy kis kényeztetésről.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gasztro

bolt

pöttyös

termék

tej

kakaó