Új termék hódítja meg a magyar boltokat: te megkóstolnád?

HelloVidék   
  Megosztom
Új termék hódítja meg a magyar boltokat: te megkóstolnád?

A Pöttyös, több mint ötven éve van jelen Magyarországon, és ezalatt a fél évszázad alatt minden a jóízű túródesszertek körül forgott. Most eljött az ideje, hogy az utánozhatatlan Pöttyös ízélményt már iható formában is megtapasztaljuk. Magyarország legkedveltebb márkájának első itala, a Pöttyös Kakaós Tej - a finom kakaó és a tápláló tej kombinációja - április végétől vásárolható meg az üzletekben.

Az emberiség gasztrokultúrája örökre megváltozott, mikor 5300 évvel ezelőtt az ecuadori esőerdőkben felfedezték a kakaóbabot. A finom kakaó, amit ma egyszerűen kiemelünk a hűtőből, kezdetben ritka kincs volt. Az ókorban az istenek italának tartották, az egyes vallási szertartások alkalmával pedig kizárólag férfiak fogyaszthatták. Kolumbusz Kristóf luxuscikként hozta Európába, Richelieu bíboros pedig állítólag orvosságként itta a csábító nedűt.

Mi magyarok nagy kakaórajongó ország vagyunk, a Pöttyös Kakaós Tejjel pedig ezentúl bármikor és bárhol élvezhetjük az ellenálhatatlanul finom kakaós ízvilágot. A Túró Rudik, a Guruk és a Tejsütik után itt az első Pöttyös ital, a krémesen lágy és selymesen finom kakaós tej. A Pöttyös újragondolta az ikonikus reggeli italt, és megalkotta a tej és a kakaó utánozhatatlan kombinációját, amely a benne lévő kalciumnak és fehérjének köszönhetően éppen annyira tápláló, mint amennyire finom. A Pöttyös Kakaós Tej mostantól segít beindítani a reggelt: elkísér az iskolába, az irodába vagy akár a hétvégi kirándulásra is. A praktikus 200ml-s szívószálas vagy 300 ml-s a visszazárható palackos csomagolásnak köszönhetően ezentúl bárhová magunkkal vihetjük, hogy napközben se kelljen lemondanunk egy kis kényeztetésről.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne most szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gasztro

bolt

pöttyös

termék

tej

kakaó