Ez a 25 legjobb cukrászda és fagylaltozó 2019 nyarán a Balaton partján

HelloVidék   
  Megosztom
Ez a 25 legjobb cukrászda és fagylaltozó 2019 nyarán a Balaton partján

A balatoni nyaralás elképzelhetetlen hűsítő fagylalt nélkül! A HelloVidék összegyűjtötte a legjobb fagylaltozókat és cukrászdákat a Balaton környékén: mutatjuk a listát!

A Balaton környékén igen sok lehetőségünk van kipróbálni a különféle gasztronómiai élményeket. A HelloVidéken az elmúlt hetekben már sorra vettük a legjobb balatoni strandbüféket, éttermeket, borászatokat-boréttermeket és lángosozókat is, de még adósok maradtunk a legkedveltebb cukrászdák listájával. Jelen cikkünk ezt a hiányosságot orvosolja.

Bár rengeteg helyen fagyizhatunk, érdemes jól megválasztanunk, hogy hova térünk be egy süteményre, vagy fagylaltra, ugyanis a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei a nyári szezonális ellenőrzések alkalmával minden tizedik fagylaltkészítő, illetve -forgalmazó helyen találtak valamilyen hiányosságot. A helyzetet súlyosbítja, hogy tíz esetben fogyasztásra alkalmatlannak ítélték a kínált árut.

A HelloVidék újságírói utána jártak, melyek a legkedveltebb cukrászdák: minőségi fagylaltok és sütemények után kutattunk, olyan helyeket keresve, ahova bátran betérhet a vendég: nem fog csalódni! Az alábbi, egy szubjektív lista, melyet a legismertebb gasztronómiával foglalkozó szakemberek és szaklapok ajánlata alapján állítottunk össze, hogy olvasóink biztosan ne maradjanak üdítő, minőségi fagylalt, és krémes, ízletes sütemény nélkül balatoni nyaralásuk alkalmával.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. KATTINTS!

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gasztro

gasztronómia

balaton

toplista

magyar tenger

legjobb balatoni cukrászdák

fagyizó

fagylalt

fagylaltozó

cukrászda

sütemény

süti

desszert

édesség