Beindult a főzdeforradalom: új termék jelent meg a hazai sörpiacon

HelloVidék   
  Megosztom
Beindult a  főzdeforradalom: új termék jelent meg a hazai sörpiacon

Az elmúlt évtized főzdeforradalma robbanásszerű növekedést eredményezett a hazai sörpiacon, ami csak tavaly meghaladta a 166 milliárd forintos összbevételt. Ilyen versenyben nem könnyű talpon maradni, új szereplőként berobbanni pedig még nagyobb kihívás. A hübris alapítói nem torpantak meg, és egy újabb lépéssel közelebb állnak céljukhoz, hogy mindenki számára elérhetővé tegyék a minőségi sörfogyasztást. Szeptembertől már az Interspar hálózatában is kaphatók a színes címkés sörök.

A színes címkés sörök az ország első minimalista söre. Az ország egyik legkorszerűbb főzőházában indult útjára a márka, ami a végső szortiment kialakítását követően végre nem csak a fővárosi craft beer bar-ok pultjaiban, tap room-ok sötétjében és kiemelt értékesítési pontokon, hanem országszerte elérhetővé vált a fogyasztók számára.

A kezdetben gerillafőzdeként működő garázsvállalkozás egy nyertes uniós pályázatnak köszönhetően idén szintet tudott lépni: 2000 literesre bővített főzőkapacitásával már nyolc különböző craft minőségű sörrel van jelen a hazai piacon.

Az értékesítési stratégiánk szempontjából kulcsfontosságú a szupermarkettel kötött megállapodásunk, melynek köszönhetően már országszerte találkozhatnak velünk a fogyasztók. Szeretnénk demokratizálni a craft sörkultúrát és minél több emberhez eljuttatni a magas minőségű, hazai sört, a klasszikus ízeket modern elvárásoknak megfelelő köntösben

- mondta László Ádám, a cég egyik alapítója és értékesítési vezetője. Kitért arra is, hogy a sallangmentesség a márka arculatában is visszaköszön. Aki megkóstolná, hogy milyen az üpa, a büza vagy a sür fantázianévre keresztelt főzet, ne az ebben a szektorban alapértelmezettnek mondható, túlrajzolt kézműves sörcímkéket keresse a polcokon: letisztult design és modern színvilág hirdeti az egyszerűséget a hübris üvegeken.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

hübris

sör

sörmárka

sörök

kézműves sör

márka

magyar sör

magyar vállalkozás