Magyaros ízvilág: tesztelték, ilyen volt az Erős Pistás szaloncukor

Pénzcentrum   
  Megosztom
Magyaros ízvilág: tesztelték, ilyen volt az Erős Pistás szaloncukor

Egy új, első hangzásra igazán vad ízkombinációjú - limitált kiadású - szaloncukorral rukkolt elő idén az Univer. Megalkották ugyanis az Erős Pistás szaloncukrot, amit összesen 33 magyarországi boltban lehet megvásárolni, és egy doboz ára 1 399 forintba kerül. A Pénzcentrum és Portfolio szerkesztősége pedig első kézből le is tesztelte az újdonságot. Hát ez lett belőle - írja a Pénzcentrum.

Ahogy a portál írja, egy hónap és itt a karácsony, így a napokban várhatóan beindul a szaloncukor dömping is. Az elmúlt évek statisztikái szerint egy átlagos magyar család 1 kilogramm nyalánkságot fogyaszt az ünnepi időszakban. Ugyan a legkeresettebbek még mindig a tradicionális ízek, mint például a zselés vagy a kókuszos, de manapság a hazai vásárlók már több mint 40 féle ízesítés közül választhatnak. Ezek között pedig egyre többször találkozni igazán vad kombinációkkal is, mint például az Univer Erős Pistás szaloncukorja. Most pedig lássuk, mire számíthatunk, ha megkóstoljuk.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

pénzcentrum

szaloncukor

teszt

kóstoló

univer