Magyaros ízvilág: tesztelték, ilyen volt az Erős Pistás szaloncukor

Pénzcentrum   
  Megosztom
Magyaros ízvilág: tesztelték, ilyen volt az Erős Pistás szaloncukor

Egy új, első hangzásra igazán vad ízkombinációjú - limitált kiadású - szaloncukorral rukkolt elő idén az Univer. Megalkották ugyanis az Erős Pistás szaloncukrot, amit összesen 33 magyarországi boltban lehet megvásárolni, és egy doboz ára 1 399 forintba kerül. A Pénzcentrum és Portfolio szerkesztősége pedig első kézből le is tesztelte az újdonságot. Hát ez lett belőle - írja a Pénzcentrum.

Ahogy a portál írja, egy hónap és itt a karácsony, így a napokban várhatóan beindul a szaloncukor dömping is. Az elmúlt évek statisztikái szerint egy átlagos magyar család 1 kilogramm nyalánkságot fogyaszt az ünnepi időszakban. Ugyan a legkeresettebbek még mindig a tradicionális ízek, mint például a zselés vagy a kókuszos, de manapság a hazai vásárlók már több mint 40 féle ízesítés közül választhatnak. Ezek között pedig egyre többször találkozni igazán vad kombinációkkal is, mint például az Univer Erős Pistás szaloncukorja. Most pedig lássuk, mire számíthatunk, ha megkóstoljuk.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

pénzcentrum

szaloncukor

teszt

kóstoló

univer