Sörösök, itt az idő: keresik az ország legjobb kisüzemi sörét és főzdéjét

MTI   
  Megosztom
Sörösök, itt az idő: keresik az ország legjobb kisüzemi sörét és főzdéjét

A versenyt a kereskedelmi-kisüzemi sörfőzdék, illetve a házi sörfőzők részére hirdetik meg azzal a céllal, hogy a kisüzemi, kézműves söröket, az otthoni sörfőzést, valamint a kulturált sörfogyasztást népszerűsítsék. Házi amatőr sörfőzők és a maximum évente 200 ezer hektolitert előállító kisüzemi kézműves sörfőzdék jelentkezhetnek rá.

Elindult a nevezés a Central European Beer Awards-2020 elnevezésű sörversenyre, amelyet jövő nyár elején a gyulai Kézműves Sörfesztivál keretében rendeznek meg. A szervezők keresik Magyarország legjobb kisüzemi sörét és a legeredményesebb kisüzemi főzdéjét.

Emellett szeretnék a minőséget javítani a gyártók és termelők eredményeinek közlésével, továbbá elismerni a kisüzemi főzdék magas színvonalú munkáját.

A versenyre házi amatőr sörfőzők és a maximum évente 200 ezer hektolitert előállító kisüzemi kézműves sörfőzdék jelentkezhetnek május elejéig. A megmérettetést 30 alapkategóriában hirdetik meg, a bírálat 50 pontos rendszerben történik május közepén. A benevezett tételek arany, ezüst, bronz, valamint champion minősítést érhetnek el. A két fő kategóriában Grand Champion győztest hirdetnek. A harmadik gyulai Kézműves Sörfesztivált 2020. június 11. és 13. között rendezik meg.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gyulai kézműves sörfesztivál

sörverseny

kisüzemi sörfőzde

kisüzemi sör