Fantasztikus siker: kaposvári mestercukrász édességeit díjazták Stuttgartban

HelloVidék   
  Megosztom
Fantasztikus siker: kaposvári mestercukrász édességeit díjazták Stuttgartban

Mihajlovits Róbert, a kaposvári vendéglátóipari szakgimnázium oktatója komoly szakmai zsűri előtt mutathatta meg kreációit. Bronzérmet nyert a Cukrászolimpián.

Bronzérmet nyert egy kaposvári mestercukrász a stuttgarti Cukrászolimpián. Mihajlovits Róbert komoly szakmai zsűri előtt mutathatta meg kreációit. A kaposvári vendéglátóipari szakgimnázium oktatója azt mondta, tudását a fiatal tehetségeknek szeretné átadni.

A stuttgarti versenyen a szakma legjobbjai vettek részt, nem csak falatnyi édességekkel: csokoládédíszt és tányérdesszertet is be kellett mutatni.

Mihajlovits Róbert az RTL Klubnak elmondta: minden apró édességét gondos tervezés után, egyedileg készítette el.

Oda kell figyelni, minden számít. Fél év munkája benne volt

- nyilatkozta. Azt is mondta, hogy sokat tanult a versenyen. Most hazai megmérettetésekre készül tanítványaival, de jövőre újra részt venne a nemzetközi seregszemlén, ezúttal egy még fényesebb érem megszerzését tűzve ki célul.

A riportban meg is mutatta, milyen édességeket készített:

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

cukrász

cukrászat

stuttgart

cukrászolimpia

mestercukrász

kaposvár

mihajlovits róbert