Fantasztikus siker: kaposvári mestercukrász édességeit díjazták Stuttgartban

HelloVidék   
  Megosztom
Fantasztikus siker: kaposvári mestercukrász édességeit díjazták Stuttgartban

Mihajlovits Róbert, a kaposvári vendéglátóipari szakgimnázium oktatója komoly szakmai zsűri előtt mutathatta meg kreációit. Bronzérmet nyert a Cukrászolimpián.

Bronzérmet nyert egy kaposvári mestercukrász a stuttgarti Cukrászolimpián. Mihajlovits Róbert komoly szakmai zsűri előtt mutathatta meg kreációit. A kaposvári vendéglátóipari szakgimnázium oktatója azt mondta, tudását a fiatal tehetségeknek szeretné átadni.

A stuttgarti versenyen a szakma legjobbjai vettek részt, nem csak falatnyi édességekkel: csokoládédíszt és tányérdesszertet is be kellett mutatni.

Mihajlovits Róbert az RTL Klubnak elmondta: minden apró édességét gondos tervezés után, egyedileg készítette el.

Oda kell figyelni, minden számít. Fél év munkája benne volt

- nyilatkozta. Azt is mondta, hogy sokat tanult a versenyen. Most hazai megmérettetésekre készül tanítványaival, de jövőre újra részt venne a nemzetközi seregszemlén, ezúttal egy még fényesebb érem megszerzését tűzve ki célul.

A riportban meg is mutatta, milyen édességeket készített:

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

cukrász

cukrászat

stuttgart

cukrászolimpia

mestercukrász

kaposvár

mihajlovits róbert