Új nyári itallal forgatja fel a magyar piacot a népszerű gyártó: a 2020-as szezon kedvence lehet

HelloVidék   
  Megosztom
Új nyári itallal forgatja fel a magyar piacot a népszerű gyártó: a 2020-as szezon kedvence lehet

A népszerű sörgyár ismét egy különleges ízű, nyári alkalmakra is ideális sörrel lepi meg fogyasztóit, ami júliustól már elérhető a boltok polcain. Az új termék több különböző komló felhasználásával, tiszta malátából készült és a gyár első felsőerjesztésű söre.

A Borsodi Sörgyár idén nyáron ismét váratlan lépésre szánta el magát és egy újabb különlegességgel lepi meg fogyasztóit. A március óta elérhető Borsodi Hoppy után június végétől kereskedelmi üzletekben is elérhető a Borsodi új termékportfoliójának második tagja, a Borsodi Ipa, a gyár első felsőerjesztésű söre, amit a különleges, de mégis könnyen fogyasztható ízek kedvelőinek ajánlanak.

A termék külsője követi a Borsodi Hoppy-nál már megfigyelhető letisztultabb dizájnt, amely eltér a klasszikus Borsodi alapsörétől, megidézve az új termékek kísérletezőbb ízét.

Az újításokról és a friss sörkülönlegességről Vuleta Zsolt, a Borsodi Sörgyár ügyvezetője elmondta, hogy a piaci visszajelzések és a saját tapasztalataink is azt mutatják, hogy fogyasztóink a tavasz első hónapjaiban is szívesen választották söreiket.

A Borsodi Sörgyár márciusban mutatta be a Borsodi Hoppy-t, ami egy különleges ízű, de mégis könnyen fogyasztható hoplágerként az észak-magyarországi vállalat új, speciális söröket felvonultató portfóliójának első tagja volt. A nyári alkalmakra is ideális, 5 százalékos alkoholtartalmú Borsodi IPA ennek a termékcsaládnak a második tagja.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

borsodi

sör

ipa