Új nyári itallal forgatja fel a magyar piacot a népszerű gyártó: a 2020-as szezon kedvence lehet

HelloVidék   
  Megosztom
Új nyári itallal forgatja fel a magyar piacot a népszerű gyártó: a 2020-as szezon kedvence lehet

A népszerű sörgyár ismét egy különleges ízű, nyári alkalmakra is ideális sörrel lepi meg fogyasztóit, ami júliustól már elérhető a boltok polcain. Az új termék több különböző komló felhasználásával, tiszta malátából készült és a gyár első felsőerjesztésű söre.

A Borsodi Sörgyár idén nyáron ismét váratlan lépésre szánta el magát és egy újabb különlegességgel lepi meg fogyasztóit. A március óta elérhető Borsodi Hoppy után június végétől kereskedelmi üzletekben is elérhető a Borsodi új termékportfoliójának második tagja, a Borsodi Ipa, a gyár első felsőerjesztésű söre, amit a különleges, de mégis könnyen fogyasztható ízek kedvelőinek ajánlanak.

A termék külsője követi a Borsodi Hoppy-nál már megfigyelhető letisztultabb dizájnt, amely eltér a klasszikus Borsodi alapsörétől, megidézve az új termékek kísérletezőbb ízét.

Az újításokról és a friss sörkülönlegességről Vuleta Zsolt, a Borsodi Sörgyár ügyvezetője elmondta, hogy a piaci visszajelzések és a saját tapasztalataink is azt mutatják, hogy fogyasztóink a tavasz első hónapjaiban is szívesen választották söreiket.

A Borsodi Sörgyár márciusban mutatta be a Borsodi Hoppy-t, ami egy különleges ízű, de mégis könnyen fogyasztható hoplágerként az észak-magyarországi vállalat új, speciális söröket felvonultató portfóliójának első tagja volt. A nyári alkalmakra is ideális, 5 százalékos alkoholtartalmú Borsodi IPA ennek a termékcsaládnak a második tagja.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

borsodi

sör

ipa