TOP 10: ezek a legjobb éttermek most Balatonfüreden

HelloVidék   
  Megosztom
TOP 10: ezek a legjobb éttermek most Balatonfüreden

A koronavírus-járványtól való félelem és a vasárnapi hivatalos bejelentés sok magyar nyári tervét szabták át. Sokan választják a kockázatos külföldi helyszínek helyett inkább a népszerű hazai városokat, turistaparadicsomokat. A HelloVidék most górcső alá veszi a kedvelt belföldi turisztikai célpontokat és segít az utazni vágyóknak, hogy a csodálatos hazai települések látványosságainak megismerése közben, a legkiválóbb helyi finomságokat fogyaszthassák ebédre, vacsorára vagy éppen desszertnek. Mutatjuk az északi-part fővárosa, Balatonfüred legjobb éttermeit, vendéglátóhelyeit.

Ahogy mi is beszámoltunk róla Gulyás Gergely hétvégén bejelentette, szigorítják a határátkelést, hogy megakadályozzák a koronavírus külföldről való behurcolását. Az államokat zöld, sárga és vörös kategóriába sorolták fertőzöttségi szint alapján: a zöld államokba bárki beléphet, de a sárga vagy piros országok esetében a határon ellenőrzés lesz a magyar állampolgárok számára, ha felmerül a fertőzésgyanú, akkor karanténba kell vonulni.

Egyre gyakrabban kezdődik úgy egy utazás megtervezése, hogy interneten tájékozódunk a célpontnak kitűzött településen található látványosságokról, turista utakról és mostanra a szálláshelyek, szolgáltatók és vendéglátóhelyek esetében is nagy figyelmet fordítunk az online térben megfogalmazott értékelésekre. Rengeteg listát találhatunk, ahol éttermek, hotelek, szállodák különböző szempontrendszer alapján vannak értékelve és sok helyen mások tapasztalatait is elolvashatjuk egy-egy döntés előtt.

A világ egyik vezető utazási véleményoldalán, a Tripadvisoron 8,6 millió szálláshelyről, étteremről, programról, légitársaságról és hajóútról szóló több mint 859 millió értékelés és vélemény között böngészhetnek az utazás előtt állók. Így tervezéskor vagy éppen útközben is tájékozódhatunk, hasonlíthatjuk össze a legjobb helyeket.

A HelloVidék a Tripadvisor legjobb éttermeket, vendéglátóhelyeket felsorakoztató listája alapján most górcső alá veszi a kedvelt belföldi turisztikai célpontokat és segít az utazni vágyóknak, hogy a csodálatos hazai települések látványosságainak megismerése közben, a legkiválóbb helyi finomságokat fogyaszthassák ebédre, vacsorára vagy éppen desszertnek.

Íme Balatonfüred TOP 10 vendéglátóhelye:

  1. Füredi Fagyizó
  2. Bistro Sparhelt
  3. Baricska Csárda
  4. Karolina Kávéház és Koktélbár
  5. Halászkert
  6. Bergmann Cukrászda
  7. Maurus
  8. Arany Csillag Pizzéria
  9. Borcsa Étterem
  10. Balaton Étterem

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

gasztro

gasztronómia

étterem

vendéglátás

turizmus

tripadvisor

utazás

belföld