TOP 10: ezek a legjobb éttermek most Veszprémben

HelloVidék   
  Megosztom
TOP 10: ezek a legjobb éttermek most Veszprémben

Egyre többen választják a koronavírus-járványtól való félelem és a határátkelésre vonatkozó korlátozások miatt, a kockázatos külföldi helyszínek helyett a népszerű hazai városokat, turistaparadicsomokat. A HelloVidék most az újratervezőket segítve górcső alá veszi a kedvelt belföldi turisztikai célpontokat, hogy az utazni vágyók a legkiválóbb helyi finomságokat fogyaszthassák ebédre, vacsorára vagy éppen desszertnek. Korábban már bemutattuk a legjobb balatonfüredi helyeket, most pedig a királynék városa, Veszprém legkiválóbb helyeit gyűjtöttük össze.

A koronavírus-járvány és a karantén időszakot követő félelem jelentősen átformálta a 2020-as turisztikai szezont. Az utazási szokások idén eltérnek az eddigiektől és egyre többen választják a kockázatosnak tűnő külföldi úticélok helyett a népszerű hazai településeket, turistaparadicsomokat. Miután a kormány döntése alapján szigorították a határátkelést, hogy ezzel is akadályozzák a vírus külföldről való behurcolását, ez a tendencia tovább erődösött.

Az interneten számos oldal, közösségi platform, különböző portálok törekednek minél részletesebben bemutatni a hazai lehetőségeket, ezzel is könnyítve a lehető legtesthezállóbb utazás megtervezését. A listák, utazási oldalak segítenek különböző szempontrendszerek és a korábbi vendégek véleménye alapján a lehető legjobb döntést meghozni.

A világ egyik vezető utazási véleményoldalán, a Tripadvisoron 8,6 millió szálláshelyről, étteremről, programról, légitársaságról és hajóútról szóló több mint 859 millió értékelés és vélemény között böngészhetnek az utazás előtt állók. Így tervezéskor vagy éppen útközben is tájékozódhatunk, hasonlíthatjuk össze a legjobb helyeket.

A korlátozások alapján jelenleg vörös vagy sárga kategóriába tartozó országokba szervezett utak helyett sokan most kezdenének szemezgetni a szimpatikus belföldi lehetőségek között. A HelloVidék most az újratervezőket segítve, a Tripadvisor legjobb éttermeket, vendéglátóhelyeket felsorakoztató listája alapján górcső alá veszi a kedvelt belföldi turisztikai célpontokat, hogy az utazni vágyók a legkiválóbb helyi finomságokat fogyaszthassák ebédre, vacsorára vagy éppen desszertnek. Korábban már bemutattuk a vendégek értékelései alapján legjobbnak minősített balatonfüredi helyeket, most pedig a veszprémi vendéglátóhelyeket vizsgáljuk.

Íme Veszprém TOP 10 vendéglátóhelye:

  1. GUSTO13 Bistro & Delicate
  2. Oliva Restaurant
  3. Villa Medici Hotel and Restaurant
  4. Fejesvölgy Kisvendéglő
  5. Johnny's Bistro Veszprém
  6. Elefánt Étterem
  7. Fricska
  8. Tizen1 Kávézó
  9. Betekints Étterem
  10. GUSTO Delicate - Veszprém

+ 1. Nosztalgia Garden – Ízkertészet

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

veszprém

turizmus

étterem

vendéglátás

turizmus