Újabb vidéki nagyvárosban nyit éttermet az encsi Anyukám mondta csapata

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb vidéki nagyvárosban nyit éttermet az encsi Anyukám mondta csapata

Az Anyukám mondta évek óta a magyar gasztronómia csúcstartói közé tartozik, rendszeresen az ország legjobb éttermei között szerepel. Mutatjuk, hol nyitnak új éttermet hamarosan!

Nagyon úgy tűnik, hogy az encsi Anyukám mondta csapata Miskolc után Debrecent is meghódítja. A minap ugyanis megjelent egy Instagram-poszt az egyik tulajdonos oldalán, amiből erősen arra lehet következtetni, hogy a cívisvárosban is nyitnak egy éttermet, ami a miskolci után ugyancsak a Pizza, kávé, világbéke nevet fogja viselni.

Az Anyukám Mondta évek óta a magyar gasztronómia csúcstartói közé tartozik, rendszeresen az ország legjobb éttermei között szerepel. A Dudás-testvérpár, Szabolcs és Szilárd alapították. Mindketten Olaszországban dolgoztak egy ideig, mint főpincér és mint séf, majd egy két és féléves New York-i kitérő után hazatértek. Az encsi étterem mellett 2017 őszén pizzériát nyitottak Miskolcon, most pedig úgy tűnik, hogy három évre rá ismét terjeszkednek. Kíváncsian várjuk, mivel rukkolnak elő!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A hír igaz! Hamarosan Debrecenben is! #pizzakávévilágbéke #pkvdebrecen #todebrecenwithlove #anyukammondta

Szabolcs Dudás (@szabidudas) által megosztott bejegyzés,

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

anyukám mondta

debrecen

pizza kávé világbéke