Újabb vidéki nagyvárosban nyit éttermet az encsi Anyukám mondta csapata

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb vidéki nagyvárosban nyit éttermet az encsi Anyukám mondta csapata

Az Anyukám mondta évek óta a magyar gasztronómia csúcstartói közé tartozik, rendszeresen az ország legjobb éttermei között szerepel. Mutatjuk, hol nyitnak új éttermet hamarosan!

Nagyon úgy tűnik, hogy az encsi Anyukám mondta csapata Miskolc után Debrecent is meghódítja. A minap ugyanis megjelent egy Instagram-poszt az egyik tulajdonos oldalán, amiből erősen arra lehet következtetni, hogy a cívisvárosban is nyitnak egy éttermet, ami a miskolci után ugyancsak a Pizza, kávé, világbéke nevet fogja viselni.

Az Anyukám Mondta évek óta a magyar gasztronómia csúcstartói közé tartozik, rendszeresen az ország legjobb éttermei között szerepel. A Dudás-testvérpár, Szabolcs és Szilárd alapították. Mindketten Olaszországban dolgoztak egy ideig, mint főpincér és mint séf, majd egy két és féléves New York-i kitérő után hazatértek. Az encsi étterem mellett 2017 őszén pizzériát nyitottak Miskolcon, most pedig úgy tűnik, hogy három évre rá ismét terjeszkednek. Kíváncsian várjuk, mivel rukkolnak elő!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A hír igaz! Hamarosan Debrecenben is! #pizzakávévilágbéke #pkvdebrecen #todebrecenwithlove #anyukammondta

Szabolcs Dudás (@szabidudas) által megosztott bejegyzés,

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

anyukám mondta

debrecen

pizza kávé világbéke