Vigyázat, fémdarabok lehetnek ebben az édességben: nehogy megedd, vidd vissza!

MTI   
  Megosztom
Vigyázat, fémdarabok lehetnek ebben az édességben: nehogy megedd, vidd vissza!

A termék vételárát blokk nélkül visszatérítik, a visszahívásban kizárólag csak a meghatározott azonosítókkal ellátott termékek érintettek.

A Müller Drogéria Magyarország Bt. országosan

- közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a honlapján szerdán. A Müller a honlapján és az üzletekben a vásárlók tájékoztatására felhívást helyezett ki, a termék vételárát pedig blokk nélkül visszatéríti.

A termék gyártója a PICO Food GmbH, minőségmegőrzési ideje: 2020.11.20. Az érintett sütemények gyártási száma: 20/11/2020, azonosítója EAN: 4004363005012 A süteményt 2020.07.08-tól árusította a Müller.

A Nébih arra kéri a vásárlókat, hogy amennyiben az érintett süteményből vásároltak, ne fogyasszák el.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

nébih

müller

kakaós sütemény

visszahívás

fémdarab