Ebben a vidéki nagyvárosban nyitották meg a legújabb McDonald's-ot

HelloVidék   
  Megosztom
Ebben a vidéki nagyvárosban nyitották meg a legújabb McDonalds-ot

Békéscsaba belvárosában nyitotta meg 93. magyarországi éttermét a hazai McDonald’s. Ez 2020-ban már a negyedik újonnan megnyitott étterem (az osztrák határnál, az M1-es autópálya mindkét oldalán és Gödöllőn nyitottak még), amely a városban 126 új munkahelyet teremt - tájékoztatta a HelloVidéket a Progress Étteremhálózat Kft.

Az új étteremben a "Jövő Élménye" koncepciónak megfelelően kiemelt szerepet kap az innováció és a digitális fejlesztés, miközben a személyesség is fontos eleme marad a kiszolgálásnak.

A dél-magyarországi nagyvárosban korábban 18 éven keresztül üzemelt éttermük, azonban öt évvel ezelőtt - a vásárlási szokások átalakulása miatt - a vállalat az egység bezárása mellett döntött. Az étteremlánc azóta is folyamatosan kereste a lehetőségét annak, hogy egy modernebb, márkához méltó formában térhessen vissza. A most épült belvárosi étterem elhelyezkedésében és felszereltségében is teljes mértékben igazodik az új igényekhez.

Az étterem 4 hónap alatt, egy elbontott áruház helyén, a terület részleges parkosításával és összesen 25 parkolóhely kialakításával épült fel.

A McDrive részlegnek köszönhetően a békéscsabaiak pedig már autójuk kényelmében is rendelhetnek.

Az épület kívülről Streamlined típusú designnal épült fel, amely lapos tetős kialakításával, homlokzatán vakolt- és kompozit lemezburkolatokkal teszi egyértelművé, hogy a gyorskiszolgáló éttermek új korszakának képviselője érkezett meg a városba. A belsőépítészeti kialakításban a fa és a bőr elemek kombinációja köszön vissza.

2020.12.11. Új békéscsabai McDonald's étterem.

Az étteremben fontos szerepet kaptak a fenntarthatósági megfontolások is: a padló, a fal- és a tető födémszerkezetek hatékony energetikai követelményeknek megfelelő hőszigeteléssel készültek el, a belső terek felmelegedését pedig a külső- és belső árnyékoló rendszer akadályozza meg. A vendégtér és az üzemi területek is természetes megvilágítással működnek, ahol szükséges, mindenhol LED izzókat használnak, a kültéri lámpákat pedig alkonykapcsolóval szerelték fel.

Szintén energiát takarít meg a hűtő- és fagyasztó ajtó nyitva maradást figyelő rendszere, a levegő-levegő hőszivattyús hűtése- és fűtése, és egy okos megoldás: az étteremben lévő hűtő-fagyasztó kamrák kalorikus rendszereinek hőenergiáját a használati melegvíz előmelegítésére használják fel. A vízmegtakarításról a szenzoros csapok mellett az esővizet is összegyűjtő automata öntöző rendszer gondoskodik.

126 új munkahely jött létre

Az új egység működtetését a hazai vállalat az egyik legtapasztaltabb franchise partnerére, Héjja Jánosra bízta, aki már Gyöngyösön, Szekszárdon és Szolnokon 1-1, Kecskeméten pedig 2 éttermet üzemeltet.

2020.12.11. Új békéscsabai McDonald's étterem.

"Egy étterem működésénél négy nagyon fontos dolog van: a minőség, a kiszolgálás, a tisztaság és az érték. Vendégeink szeretnek bejönni hozzánk: kapnak egy kedves mosolyt, személyes élményben van részük, és soha nem csalódnak az ételben. - mondta Héjja János, a hazai McDonald’s franchise partnere.

Vidéki városokba is terveznek új McDonald's-okat a következő években

Scheer Sándor, a hazai hálózatot üzemeltető Progress Étteremhálózat Kft. tulajdonosa nemrég a Portfolio-nak elmondta, hogy Progress 33 elnevezésű programuk keretében feltérképezték az országot, a stratégiának megfelelően kiválasztották azokat a helyszíneket, ahol új éttermet szeretnének építeni.

Elsősorban olyan városokba szeretnénk eljutni, ahol még nincs éttermünk, de a nagyvárosokban is, ahol már jelen vagyunk, folyamatosan figyeljük a vendégek visszajelzéseit, és ahol úgy ítéljük meg, hogy már nem tudjuk körültekintően kiszolgálni őket, ott újabb éttermet nyitunk.

Célunk, hogy a vendégeink számára legkényelmesebben elérhető helyeken, hosszú távon, magas színvonalú szolgáltatásokkal és kiemelkedő vendégélményt nyújtó kiszolgálással üzemeltessünk éttermeket - mondta az üzletember.

Ősszel az M1-es autópálya osztrák határhoz közeli pihenőhelyénél nyitottak két új éttermet is:

Támogatott tartalom
A cikk megjelenését a Porgress Étteremhálózat Kft. támogatta.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

mcdonalds

étterem

gyorsétterem

békéscsaba