Itt nyit cukrászdát Gáspár Bea és lánya: egy cukrász tanfolyamot is elvégeztek a siker érdekében

HelloVidék   
  Megosztom
Itt nyit cukrászdát Gáspár Bea és lánya: egy cukrász tanfolyamot is elvégeztek a siker érdekében

A fővárosban fogják megnyitni a közös vállalkozásukat, amelyhez még egy cukrász tanfolyamot is elvégeztek - írta meg a Bors.

Ahogy a portál írja, Gáspár Bea és Evelin hamarosan megnyitják az első közös anya-lánya vállalkozásukat, amelynek kínálatában minden klasszikus-, és roma sütemény megtalálható lesz majd. Ahogy a lapnak elmondták, a fővárosi cukrászda Evelin nagy álma volt, amelyben sztárszakács édesanyja, Bea asszony is támogatja őt.

Szeretnénk hamarosan közös vállalkozásba kezdeni, ami minden jel szerint egy cukrászda lesz. Bár evelin remek szakács, igazán a cukrászatban találta meg önmagát és ebben szeretne kiteljesedni. Ezért is iratkozott be egy képzésre, ahová én is követtem, így rövidesen mindketten képzett cukrászok leszünk, ami ugye elengedhetetlen ahhoz, hogy üzletet nyissunk

- mondta a Ripostnak Gáspár Bea, aki már azt is tudja, hogy milyen süteményekkel fogják várni a vendégeket.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

gasparbea (@gasparbea) által megosztott bejegyzés

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gáspár bea

gáspár evelin

cukrászda

cukrász tanfolyam