Ebben a magyar városban gyártja legújabb kávéfőzőit a Nespresso

HelloVidék   
  Megosztom
Ebben a magyar városban gyártja legújabb kávéfőzőit a Nespresso

Magyarországon készülnek a legújabb Nespresso kávéfőzők – tudta meg a HelloVidék. A globális piac egyik legnagyobb szereplőjének számító gyártó új, Vertuo készülékeit Sárváron, a Flextronix gyárában készítik. Az üzemben gyártott főzőket a világ 30 országában forgalmazzák.

„A Nespresso kávégépeket típustól függően más-más gyártó partnerünk gyártja, egy adott típus minden érintett piacra ugyanott készül” – tájékoztatta lapunkat a cég. A klasszikus, „Original” kávégépeket típustól függően Svájcban, Olaszországban, Kínában és Ukrajnában gyártják.

Az új készülék néhány héttel ezelőtt debütált a magyar piacon: a rendszer új típusú kapszulákkal működik, működési elve pedig az, hogy a gép a kapszulát 4 ezer fordulat/perc sebességgel forgatja, és közben főzi le a kávét, így krémesebb lesz a végeredmény. A klasszikus formátumú kapszulák és kávéfőzők azonban továbbra is elérhetőek lesznek.

Érdekesség, hogy a használt kapszulákat Debrecenben dolgozzák fel, a hajdúsági megyeszékhelyen hasznosítják újra az alumíniumot és a zaccot. A rendszerbe fenntartható módon termelt kávé kerül, és 85%-ban újrahasznosított alumíniumból készülnek a kapszulák.

Címlapkép: Nespresso

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

nespresso

kávé

gyár

sárvár