Balatonkenesén főzik majd az ország legjobb lecsóját: nagy bulit csapnak köré

HelloVidék   
  Megosztom
Balatonkenesén főzik majd az ország legjobb lecsóját: nagy bulit csapnak köré

Van az országnak tortája és kenyere, úgyhogy a lecsó sem marad ki a sorból! Balatonkenesén immár 17. alkalommal tartják meg az országos lecsófesztivált augusztus 21-én, szombaton. Kézműves-kavalkádot és népi játszóházat is szerveztek köré.

A lecsófőzés mellett egész nap programokkal várják az érdeklődőket - adja hírül a Veol. A főzésre a nevezés már 15-én lezárult, a csapatokat délelőtt 11 órától várják a helyszínen. A Veszprém Megyei Népművészeti Egyesület közreműködésével kézműves-kavalkádot és népi játszóházat is tartanak. A hivatalos megnyitót 14 órától tartják. A színpadot 14.30 órától a Kid Rock and Roll SE veszi birtokba, majd 15.30 órától különleges műsort ad a Sunset Lux zenekar. A Mesetarisznya Bábszínház előadása 17 órától kezdődik. Este 20 órától a Zanzibár zenekar ad koncertet, aztán DJ Davelogan zenél éjfélig.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

lecsófőző verseny

lecsó

ország lecsója