Kóstold körbe a Balatont: gasztronómiai utazásra hívnak a magyar tenger partjára

HelloVidék   
  Megosztom
Kóstold körbe a Balatont: gasztronómiai utazásra hívnak a magyar tenger partjára

A Balatoni Kör Kóstold körbe a Balatont elnevezésű rendezvényén a régió legjobb borai és street food kínálata közül lehet majd válogatni. Több mint tizenöt borászat, étterem, cukrászda települ ki a tó partjára. Így egy helyen kóstolhatjuk meg azokat a finomságokat, amelyekért egyébként körbe kellene utazni a magyar tengert.

Az esemény érdekessége, hogy a gyerekeknek külön menüt készít a régió egyik ikonikus étterme a Kali Gourmet csapata és Füred Kapitány, a balatoni mesehős! Ehhez a menühöz mesés ajándékok is járnak majd! A finomságból mindössze 50 darab készül, így csak azok a gyerekek kóstolhatják meg Füred Kapitány menüjét, akik időben érkeznek arra a rendezvényre, ahol egyébként Balatonfüred 50. születésnapját is megünneplik.

Mint ismert: 1971-ben nyilvánították várossá Balatonfüredet, az ötvenéves évfordulót tavaly ünnepelte volna a város, azonban a koronavírus-járvány miatt elmaradt az esemény, ezért a születésnapról most április 23-24-én emlékezik meg a város.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

balaton

balatonfüred

gasztronómia

borok

borászok

borászatok

street food

étterem

cukrászdák