Ez a legfinomabb szaloncukor most Magyarországon: Te kóstoltad már a fehérvári csodát?

HelloVidék   
  Megosztom
Ez a legfinomabb szaloncukor most Magyarországon: Te kóstoltad már a fehérvári csodát?

A Magyar Édességgyártók Szövetsége az Édesség Innovációs Díját a 2022-es évre a Székesfehérváron készülő Damniczki vegán birsalma szaloncukornak ítélte. A szövetség hagyományosan évente dönt innovációs díj odaítélésről. A díjjal azok munkáját kívánja elismerni, akik a megelőző év során olyan termékeket fejlesztenek, amelyek ötvözik az édesség készítés legjobb hagyományait a jelen idők kihívásaival, azaz a tradíciót az innovációval.

A március 8-án Székesfehérváron, a Városházán megtartott díjátadón Sánta Sándor, a Szövetség elnöke aláhúzta, hogy édességet készíteni ma nagy kihívás. El kell találni a fogyasztó vágyait, képviselni kell, hogy ügyelni szükséges a mértékre, valamint gyorsan és megfelelően kell reagálni az emelkedő alapanyag árakra, árfolyam mozgásokra, változó szabályozásokra.

Daminczki Balázs, a díjat elnyerő Alba-Gel Kft. ügyvezetője elmondta, hogy a díjnyertes termékben ötvözték nagymamáink hagyományos birsalmasajt ízeit azzal az igénnyel, hogy a vásárlók egyre több alternatív, köztük vegán terméket keresnek. Hozzátette, hogy számukra rendkívül fontos, hogy kizárólag tiszta, természetes anyagokkal, ellenőrzött forrásokkal dolgozzanak. Például citromsav helyett citrommal, minőségi belga csokoládéval, és ahol csak lehetséges, hazai termelésű gyümölcsökkel.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

édesség

édességgyártók

édességgyártás

édességipar

székesfehérvár

szaloncukor