Letesztelték a vidék kultikus hamburgerezőjét: most kiderült, tényleg jobb-e, mint a Meki

HelloVidék   
  Megosztom
Letesztelték a vidék kultikus hamburgerezőjét: most kiderült, tényleg jobb-e, mint a Meki

Vagy  30 éve kényszermegoldásként indult Gyöngyös híres hamburgerezője, a Manhattan Burger. Azt híresztelik róla, olyan, mint a Meki és a Burger King szerelemgyereke. Most letesztelték a helyet, TikTok-videó is készült a próbakóstolásról...

Ha jók az információink, vagy 30 éve kényszermegoldásként indult Gyöngyös híres hamburgerezője, amiről néhány évvel később már olyan legendák terjedtek, hogy a McDonald's azért nem jön a városba, mert fél a versenytől a Manhattannel - írta róla anno az Index. Azt mondják róla, olyan, mint a Meki és a Burger King szerelemgyereke.

Most TikTokon is letesztelték, valóban olyan szuper hely-e:

@emmaxxnagy TE KIT HOZNÁL MAGADDAL? ?? | IG: emmaxnagy | #mitettemma ♬ Mission Impossible (Main Theme) - Favorite Movie Songs

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gyöngyös

tiktok

tiktok-videó

hamburger recept

hamburger