Ezt a napot jegyezd meg: újra féláron eheted a csokifagyit ezeken a helyeken

HelloVidék   
  Megosztom
Ezt a napot jegyezd meg: újra féláron eheted a csokifagyit ezeken a helyeken

Idén második alkalommal rendezik meg 2023. június 7-én a csokifagyi napját, igazodva a nemzetközi naphoz, hiszen évek óta ekkor ünneplik a csokoládé ízű fagylaltot a világ más helyein.

A Szeretem a csokit blog csapata, azaz Kovács Ádám és Kovács Gergely remélik, hogy ezen a napon mindenki eszik 1 gombóc csokoládé fagyit, ami máig a legkedveltebb TOP 5 íz egyike.

A Csokifagyi napjához csatlakozott fagyizók és cukrászdák is fontosnak tartják a jó minőségű alapanyagok használatát és a vevők egyedi igényeit. Ezért is van már vegán és cukormentes fagyi is több csatlakozónál.

Az idén a szervezők segítségére volt a Cukrász Ipartestület is, melynek tagjai a jubileumi Év Fagylaltja versenyben külön kategóriát hoznak létre a csokoládé ízű fagyinak.

Mivel a csokifagyi napjához bármelyik fagyizó és cukrászda ingyenesen csatlakozhat a csokifagyi napja Facebookoldalán vagy honlapján, így érdemes az eseményt követni, hiszen az első évben még az esemény napján az utolsó percekben is csatlakoztak cukrászdák.

A Facebook esemény linkje: https://www.facebook.com/events/792069502130559

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

csokifagyi

fagylalt

csokifagyi napja

cukrász ipartestület