Ennyit kereshetsz a vadiúj szombathelyi KFC látványkonyhásaként

HelloVidék   
  Megosztom
Ennyit kereshetsz a vadiúj szombathelyi KFC látványkonyhásaként

Teljes munkaidőre, részmunkaidőre és diákmunkára is lehet már jelentkezni a hamarosan nyíló szombathelyi KFC-be. A HelloVidék mutatja azt is, hozzávetőlegesen mekkora fizetéssel kalkulálhatnak a jelentkezők

Mint arról nemrég a Nyugat.hu beszámolt, az amerikai étteremlánc a Zanati úti Tescónál nyitja meg hamarosan új egységét. Az gyorsétterem rohamtempóban épül, egy az építkezésen dolgozó munkás a portálnak elárulta: egy hónap múlva várható az átadás.

Így az sem véletlen, hogy a szombathelyi csirkefalodába már gőzerővel keresik az új alkalmazottakat; az egyik legnagyobb magyar állásportálon teljes munkaidőre, részmunkaidőre és diákmunkára is lehet már jelentkezni.

A portál augusztus végén is érdeklődött az étteremláncnál az új, szomkbathelyi egységről. Ekkor derült ki, hogy 35 főt terveznek alkalmazni a KFC-ben, amely autós étterem lesz látványkonyhával. Az alapanyag főképpen magyar csirke lesz. A nyitási dátumról nem nyilatkoztak.

Mennyi az annyi?

A KFC álláshirdetéseiben többnyire csak arra térnek ki, hogy milyen munkát végez a szakács, a csomagoló és a kasszás, illetve a műszakvezető, az étteremvezető-helyettes vagy épp az étteremvezető. A bérekről viszont általában nincs szó. Egészen pontosan annyit írnak, a jelentkező gyors előrelépési lehetőségre, versenyképes fizetésre, bónuszra, cafeteriára, illetve az első három munkakörben borravalóra is számíthat, valamint kedvezményes dolgozói étkezésre és 25 százalékos kedvezményt kap a Pizza Hut éttermekben és Starbucks kávézókban.

A Profession.hu állásközvetítő portálon a HelloVidék több hirdetést is talált korábban, pontos összeget azonban ott sem írtak. Kivéve egy esetben. Kiderült, hogy volt egy ösztöndíj programja a cégnek. Azt írták, a jelöltnek professzionális betanulást és manager tréninget, a szakmai gyakorlat alatt fizetést, bónuszt, borravalót, a program elvégzésével pedig bruttó 300 000 forintos ösztöndíjat és manager szerződést ajánlanak. Az ösztöndíj megszerzése sem nyelvtudást, sem tapasztalatot nem igényel, vagyis elvileg bárki jelentkezhetett.

Korábban testvérportálunk, a Pénzcentrum viszont talált egy étteremben kihelyezett hirdetést is, amely 1150 forintos órabért ígér egy 3 hetes tréning elvégzése után. Hogy pontosan milyen munkakör betöltéséért jár ekkora fizetés, az nem derült ki. A gyorsétteremlánc egyébként tavaly júniusban a Nosalty megkeresésére közölte,

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kfc

szombathely

gyorsétterem

csirke

csirkefaloda

látványkonyha

étterem