Ennyit kereshetsz a vadiúj szombathelyi KFC látványkonyhásaként

HelloVidék   
  Megosztom
Ennyit kereshetsz a vadiúj szombathelyi KFC látványkonyhásaként

Teljes munkaidőre, részmunkaidőre és diákmunkára is lehet már jelentkezni a hamarosan nyíló szombathelyi KFC-be. A HelloVidék mutatja azt is, hozzávetőlegesen mekkora fizetéssel kalkulálhatnak a jelentkezők

Mint arról nemrég a Nyugat.hu beszámolt, az amerikai étteremlánc a Zanati úti Tescónál nyitja meg hamarosan új egységét. Az gyorsétterem rohamtempóban épül, egy az építkezésen dolgozó munkás a portálnak elárulta: egy hónap múlva várható az átadás.

Így az sem véletlen, hogy a szombathelyi csirkefalodába már gőzerővel keresik az új alkalmazottakat; az egyik legnagyobb magyar állásportálon teljes munkaidőre, részmunkaidőre és diákmunkára is lehet már jelentkezni.

A portál augusztus végén is érdeklődött az étteremláncnál az új, szomkbathelyi egységről. Ekkor derült ki, hogy 35 főt terveznek alkalmazni a KFC-ben, amely autós étterem lesz látványkonyhával. Az alapanyag főképpen magyar csirke lesz. A nyitási dátumról nem nyilatkoztak.

Mennyi az annyi?

A KFC álláshirdetéseiben többnyire csak arra térnek ki, hogy milyen munkát végez a szakács, a csomagoló és a kasszás, illetve a műszakvezető, az étteremvezető-helyettes vagy épp az étteremvezető. A bérekről viszont általában nincs szó. Egészen pontosan annyit írnak, a jelentkező gyors előrelépési lehetőségre, versenyképes fizetésre, bónuszra, cafeteriára, illetve az első három munkakörben borravalóra is számíthat, valamint kedvezményes dolgozói étkezésre és 25 százalékos kedvezményt kap a Pizza Hut éttermekben és Starbucks kávézókban.

A Profession.hu állásközvetítő portálon a HelloVidék több hirdetést is talált korábban, pontos összeget azonban ott sem írtak. Kivéve egy esetben. Kiderült, hogy volt egy ösztöndíj programja a cégnek. Azt írták, a jelöltnek professzionális betanulást és manager tréninget, a szakmai gyakorlat alatt fizetést, bónuszt, borravalót, a program elvégzésével pedig bruttó 300 000 forintos ösztöndíjat és manager szerződést ajánlanak. Az ösztöndíj megszerzése sem nyelvtudást, sem tapasztalatot nem igényel, vagyis elvileg bárki jelentkezhetett.

Korábban testvérportálunk, a Pénzcentrum viszont talált egy étteremben kihelyezett hirdetést is, amely 1150 forintos órabért ígér egy 3 hetes tréning elvégzése után. Hogy pontosan milyen munkakör betöltéséért jár ekkora fizetés, az nem derült ki. A gyorsétteremlánc egyébként tavaly júniusban a Nosalty megkeresésére közölte,

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kfc

szombathely

gyorsétterem

csirke

csirkefaloda

látványkonyha

étterem