Új városi piacot kapott Magyarország második legnépesebb települése

MTI   
  Megosztom
Új városi piacot kapott Magyarország második legnépesebb települése

Az Új Főnix terv élhető város programjának egyik legfontosabb beruházásaként elkészült a debreceni tócóskerti piac, amelyet szombaton adott át a város polgármestere.

Papp László elmondta: az Új Főnix terv egyik legfontosabb törekvése, hogy a helyi fejlesztéseket ne csak a belvárosban, hanem Debrecen egész területén érezze a lakosság.

A város nagy lakótelepeinek sorában az újkerti és a Fényes udvari utcán, a 17 ezres Tócóskertben is elkészült a piac: a beruházás 250 millió forintos költségéből 200 millió forint az európai uniós támogatás, amelyet 50 millió forint saját forrással egészített ki az önkormányzat.

Papp László arról is tájékoztatta a jelenlevőket, hogy a tócóskerti fejlesztések folytatódnak: jövőre 700 millió forintból újul meg a Holló László sétány, az Angyalföld tér és a Margit tér, illetve számos zöldterület, játszótér és sportpálya.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

debrecen

piac

beruházás

fejlesztés