Új városi piacot kapott Magyarország második legnépesebb települése

MTI   
  Megosztom
Új városi piacot kapott Magyarország második legnépesebb települése

Az Új Főnix terv élhető város programjának egyik legfontosabb beruházásaként elkészült a debreceni tócóskerti piac, amelyet szombaton adott át a város polgármestere.

Papp László elmondta: az Új Főnix terv egyik legfontosabb törekvése, hogy a helyi fejlesztéseket ne csak a belvárosban, hanem Debrecen egész területén érezze a lakosság.

A város nagy lakótelepeinek sorában az újkerti és a Fényes udvari utcán, a 17 ezres Tócóskertben is elkészült a piac: a beruházás 250 millió forintos költségéből 200 millió forint az európai uniós támogatás, amelyet 50 millió forint saját forrással egészített ki az önkormányzat.

Papp László arról is tájékoztatta a jelenlevőket, hogy a tócóskerti fejlesztések folytatódnak: jövőre 700 millió forintból újul meg a Holló László sétány, az Angyalföld tér és a Margit tér, illetve számos zöldterület, játszótér és sportpálya.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

debrecen

piac

beruházás

fejlesztés