Szemétkrízis: újabb megyében maradt az út szélén a hulladék

HelloVidék   
  Megosztom
Szemétkrízis: újabb megyében maradt az út szélén a hulladék

Tolna megyében már egy éve óriási gondot okoz a hulladék elszállítása, a probléma sajnos rendszerszintű - írja a napi.hu.

Értesítjük a Tisztelt lakosságot, hogy 2018. november 7-én, szerdán Tolnán és Faddon elmaradt a szelektív hulladék begyűjtése. A pótlás időpontjáról a későbbiekben értesítést küldünk

- értesítette a lakosságot a szekszárdi önkormányzat tulajdonában álló Alisca Terra Kft. A cég Szekszárdon és még 58 Tolna megyei településen felelős a hulladék elszállításáért.

A teol.hu már tavaly novemberben beszámolt arról, hogy Szekszárdon és környékén sok panasz érkezett a szemétszállítás elégtelensége miatt. A hulladékkezelő cég akkor a szűkös gépjárműparkkal és azok műszaki állapotával indokolta a mulasztásokat, és valószínűleg a munkaerőhiány sem segített a körülményeken.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

hulladék

szemét

hulladékkezelés