Kiderült, mekkora fizetésemelés lesz a kecskeméti Mercedes gyárban

24.hu   
  Megosztom
Kiderült, mekkora fizetésemelés lesz a kecskeméti Mercedes gyárban

A kecskeméti Mercedes-gyárban december 5-én délben aláírták a szakszervezetek és a cég vezetése az újabb kétéves bérmegállapodást - írja a 24.hu.

A lap szerint december 5-én megszületett a kecskeméti Mercedes-gyár vezetése és a szakszervezet közötti, kétéves bérmegállapodás. A munkáltató eredetileg 13 százalékos béremelést tervezett felkínálni, azonban a dolgozókat képviselő szakszervezetek kevesellték az összeget.

A megállapodás alapján 2020-ig összesen 32 százalékos emelésre számíthatnak a dolgozók, 2019-ben 22 százalékos emelés várható, a többi pedig a következő évben valósul meg. A portál kérdésére a Vasas Szakszervezeti Szövetség alelnöke, László Zoltán nem erősítette meg a béremelés összegét, mivel még nem hirdették ki a dolgozóknak az emelést, a megállapodás tényét azonban megerősítette.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

béremelés

mercedes

mercedes-benz

kecskemét

gyár

üzem

fizetés