Jókora összegű fejlesztést kapott a hajdúnánási gyár

MTI   
  Megosztom
Jókora összegű fejlesztést kapott a hajdúnánási gyár

Befejeződött a Műforg Ezredév Kft. hajdúnánási telephelyének 883,7 millió forint összköltségvetésű kapacitásbővítő beruházása.

A vállalat közleménye szerint a korszerű esztergagépek és más berendezések akár új exportpiacok megszerzéséhez is hozzájárulhatnak. A projekt magasabb feldolgozottságot és hozzáadott értéket teremt, javítja a sorozatgyártás költséghatékonyságát - írták. A cég fejlesztésre 441,85 millió forint uniós eszközbeszerzési támogatást nyert a Széchenyi 2020 program keretében.

Az 1999-ben alapított, nyíregyházi székhelyű Műforg Ezredév Gyártó- és Forgalmazó Kft. a 2017-es üzleti évben 68 munkavállalót foglalkoztatott, termékeit 34 országban értékesíti. A szerszám- és alkatrészgyártó vállalat Hajdúnánás mellett a Győr-Moson-Sopron megyei Lövőn is működtet telephelyet.

A nyilvános cégadatok szerint a társaság tavalyi 1,35 milliárd forintos árbevételéből csaknem 300 millió forint exportból származott. 2016-ban 1,385 milliárd forint árbevételt értek el 183 millió forintos exportértékesítéssel. Adózott eredménye tavaly meghaladta az 5 millió forintot, tavalyelőtt a 21 millió forintot.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

munkahely

gyár

üzem

fejlesztés

hajdúnánás

hajdú-bihar