Zöld vállalkozói díjjal jutalmaz a Bükki Nemzeti Park

HelloVidék   
  Megosztom
Zöld vállalkozói díjjal jutalmaz a Bükki Nemzeti Park

Zöld vállalkozói díj pályázatot hirdet a Bükki Nemzeti Park Igzgatóság az EcoKarst projekt keretein belül. A cél a térségben élő, a környezet- és természetvédelmet szem előtt tartó turisztikai, mezőgazdasági és helyi termékeket előállító vagy egyéb vállalkozások munkájának a segítése, a vállalkozók piacra jutási lehetőségeinek a bővítése.

A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság egy határokon átnyúló INTERREG pályázatot valósít meg „Karszt területek ökoszisztéma szolgáltatása – a helyi fenntartható fejlődés támogatása” (EcoKarst) témacímen, derül ki a Bükki Nemzeti Park sajtóközleményéből.

A projekt része olyan üzleti tevékenységek elindításának, működésének a támogatása, melyek tevékenységükkel a biológiai sokféleséget erősítik és szolgálják. A projekt egyik legfontosabb célkitűzése, hogy olyan módszereket dolgozzon ki az Igazgatóság a helyi vállalkozók bevonásával, amelyek a védett területeken élő emberek és vállalkozások javát is szolgálja, hiszen egy védett terület természetvédelmi célkitűzései csak szélesebb társadalmi bázisra építve valósulhatnak meg hatékonyan.

A díjat két kategóriában hirdetik meg: egyfelől a már működő vállalkozásokat is keresik, illetve a vállalkozást most tervezők pályázatait is várják. A díjat elnyerők szlovéniai bemutatkozási lehetőséget, egy szlovén tanulmányutat és egy 150.000 Ft értékű marketingcsomagot nyernek, illetve használhatják a Zöld vállalkozási díj címet.

A pályázati kiírás és a jelentkezési lap itt érhető el.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vállalkozás

vállalkozó

díj

bükki nemzeti park igazgatóság