Új utasforgalmi terminállal bővült az egyik vidéki repülőtér

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Új utasforgalmi terminállal bővült az egyik vidéki repülőtér

Új utasforgalmi terminált adtak át Pápán, a repülőteret kifutópályákkal és gurulóutakkal bővítik majd.

Új utasforgalmi terminállal bővült az pápai Bázisrepülőtér, mely főként a béketeremtést vállaló katonákat szolgálja majd ki - mondta Benkő Tibor honvédelmi miniszter az átadó ünnepségen. Az építmény a katonai mellett a polgári alkalmazásnak is megfelel.

Benkő Tibor honvédelmi miniszter szólt arról is, hogy jelentős fejlesztéseket hajtanak végre a honvédség légierejénél: öt szállítógépet vettek, még három vásárlását tervezik, és 36 helikoptert is beszereznek a közeljövőben.

Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

pápa

repülőtér

terminál

utasforgalmi terminál