Programmal segítik a határon túli magyar vállalkozókat

HelloVidék   
  Megosztom
Programmal segítik a határon túli magyar vállalkozókat

Negyedik alkalommal rendezik a Kárpát-medence vállalkozásfejlesztési programot, közel 200 határon túli mikro-, kis-, és középvállalkozás számára.

Negyedik alkalommal rendezi meg a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága és a Design Terminal a Kárpát-medence vállalkozásfejlesztési programját közel 200 határon túli mikro-, kis-, és középvállalkozás számára - tájékoztatta a Design Terminal a HelloVidéket.

Az elmúlt 4 évben közel 500 külhoni magyar vállalkozás nyert forrást, több ezer pedig szakmai támogatásban részesült vállalkozása fejlesztéséhez, illetve létrejött egy aktív, több száz céget számláló, összetartó közösség, mellyel az Államtitkárság tartja a folyamatos kapcsolatot. A tehetséggondozó program célja, hogy segítse a határon túli magyar vállalkozókat helyben maradni, erősítse a vállalkozókedvet és szakmai támogatást nyújtson nekik.


A program nyitóeseményén, a már hagyományosnak mondható mezőkövesdi képzés (2019. június 20–23.) során a vállalkozók számos értékes előadáson, workshopon és személyes mentorálásokon vesznek részt a Design Terminal szakmai mentorainak közreműködésével, mellyel konkrét gyakorlati példákon és a cégre szabott megoldásokon keresztül fejlődhetnek. Idén különös hangsúlyt kap az online kommunikáció és a digitális marketing. Az előző évekhez hasonlóan az idei találkozóra is közel 200 magyar vállalkozó érkezik a Kárpát-medence minden tájáról.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

vállalkozás

határ

határontúl

design terminal