Lángok pusztítottak a hulladéklerakóban: 3000 négyzetméteren égett a szemét

HelloVidék   
  Megosztom
Lángok pusztítottak a hulladéklerakóban: 3000 négyzetméteren égett a szemét

Háromezer négyzetméteres területen több ezer köbméternyi hulladék égett a Győr-Moson-Sopron megyei Jánossomorján egy hulladéklerakó telepen. A lángokat ma reggel fékezték meg a tűzoltók.

Elképesztően sok, több ezer köbméter hulladék kapott lángra vasárnap este, a lángokat ma reggel fékezték meg a tűzoltók. A háromezer köbméteren égő hulladéklerakó telepen több oldalról, összesen 10 vízsugárral oltották a tüzet - írta a katasztrófavédelem a honlapján.

A Kisalföld információi szerint a héten egyszer már kigyulladt ugyan ez a hulladéklerakó. A keddi tűz esetében nem mértek utána egészségre káros értéket a levegőben, bár akkor is több száz négyzetméteren égett a szemét.

A lángok oltásán több oldalról támadva dolgoztak a mosonmagyaróvári, a kapuvári, a győri, a soproni és a pápai hivatásos tűzoltók, a csornai, a lébényi és a pannonhalmi katasztrófavédelmi őrsök hivatásos tűzoltói, valamint a bősárkányi, a hegyeshalmi és a jánossomorjai, a rajkai, a csornai, a fertőendrédi, a fertőszentmiklósi és a dunaszigeti önkéntes tűzoltók, akik hétfő reggel 7 órára tudták eloltani a tüzet.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tűz

tűzeset

tűzoltás

tűzoltó

hulladéklerakó

hulladék

szemét

jánossomorja

hulladéklerakó telep