Útlezárás Esztergomban: így tüntet a Suzuki-gyár szakszervezete

HelloVidék   
  Megosztom
Útlezárás Esztergomban: így tüntet a Suzuki-gyár szakszervezete

Félpályás útlezárásokkal tiltakozik ma a Vasas Szakszervezeti Szövetség az esztergomi Suzuki gyárnál. Az érdekvédők azért tiltakoznak, mert a cég még mindig nem a jogszabályok szerint viselkedik a szakszervezettel kapcsolatban - írja az atv.hu.

A Suzuki továbbra is azt várja, hogy hitelt érdemlően igazolják, hogy a társaságnál valóban megalakult a helyi szakszervezet

- olvasható a portálon a Vasas Szakszervezet közlése. Már elküldték az alakuló jegyzőkönyvet a cég vezetésének, de még nem történt semmilyen előrelépés az ügyben. Korábban már bírósághoz is fordultak a Vasasok, mivel a cég elbocsátotta azt a dolgozóját, akit a frissen megalakult szakszervezet vezetőjének választottak.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

suzuki

gyár

útlezárás

tüntetés

útlezárás