Videó: így bontják a Balaton egyik legendás szállodáját

HelloVidék   
  Megosztom
Videó: így bontják a Balaton egyik legendás szállodáját

Ruzsics Ferenc Keszthely város polgármestere még tavaly júniusban, nagyszabású fejlesztésről tájékoztatott a városi közgyűlésen. A tervek szerint a Via Hotel helyén egy ötcsillagos wellness hotel épül majd, a munkálatoknak nemrég neki is álltak - írja a zaol.hu.

A lap megírta, hogy a romos épületet elkezdték bontani. Idén januárban két helységében is tűz keletezett. A hányatott sorú szállodát még 1976-ban építették, mely 2015-ig üzemelt. A hotel évekig az enyészeté volt, majd a vandálok, hajléktalanok, és az urbex szerelmeseinek egyik kedvenc helye lett. A tervek szerint egy ötcsillagos wellness hotel kerül majd a régi szálloda helyére.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

keszthely

szálloda

bontás

szellemhotel

hotel