Meglepetés érhet a kasszánál: nagyot újít az Auchan

HelloVidék   
  Megosztom
Meglepetés érhet a kasszánál: nagyot újít az Auchan

A vásárlási élmény növelése és az időhatékonyabb működés érdekében önkiszolgáló kasszákat telepít az Auchan számos hipermarketében. Év végéig összesen hét helyen vehetik igénybe az új rendszert a vásárlók, 2020-ra pedig mindegyik áruházban és kis formátumú üzletben elérhető lesz a szolgáltatás.

Az Auchan óbudai áruházában mától önkiszolgáló kasszáknál fizethetnek a vásárlók, ezáltal a vásárlás kényelmesebbé és gyorsabbá válhat. Az önkiszolgáló kasszák a vevői szokásokat figyelembe véve az egyre népszerűbb kártyás fizetést részesítik előnyben, illetve akadálymentesek lesznek.

A vállalati stratégiával összhangban kezdetét vette az önkiszolgáló kasszák telepítése az Auchan hipermarketekben. Elsőként Budakalászon, majd az egyhónapos tesztidőszakot követően, mától Óbudán is használhatják a vásárlók az új és gyorsabb fizetési megoldást. A hipermarketlánc a modern és praktikus felülettel az aktuális piaci trendeknek és a folyamatosan változó vevői igényeknek tesz eleget, emellett tovább segíti dolgozói hatékonyabb munkavégzését és a kiszolgálás hatékonyságát.

Az áruházlánc stratégiájában az online vásárlási felület folyamatos fejlesztése mellett kulcsfontosságú az áruházakban lévő digitális rendszerek modernizálása is. Új rendszert és eszközöket kapnak a hagyományos kasszák, valamint az olyan kényelmes megoldások bevezetésének lehetőségét is vizsgálja az áruházlánc, mint a mobilfizetés és a self scanning.

2019 végéig összesen hét áruházban, Budakalászon, Óbudán, Budaörsön, Dunakeszin, Maglódon, Soroksáron és Albertfalván találkozhatnak a vásárlók a vadonatúj fizetési megoldással, 2020-ra pedig mindegyik áruházban és kis formátumú üzletben elérhető lesz a szolgáltatás.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

auchan

áruház

bolt

üzlet

gazdaság

önkiszolgáló

kassza