Ilyen egyszerűen lehetsz milliárdos: nem kell hozzá se végzettség, se zsíros meló

HelloVidék   
  Megosztom
Ilyen egyszerűen lehetsz milliárdos: nem kell hozzá se végzettség, se zsíros meló

Az idei év 31. játékhetében újra hatalmas a tét, hiszen az Eurojackpot várható főnyereménye 48 millió euró, azaz bruttó 15,6 milliárd forint. Péntek este 17:30-ig bárki beikszelheti az 5+2 nyerőszámot.

A múlt hét során egyetlen játékos sem adott fel telitalálatos szelvényt, így tovább halmozódik az Eurojackpot főnyereménye. Mindössze 5 hét sikertelen széria után jutottunk el oda, hogy akár többszörös milliárdossá válhat egy szerencsés.

A Szerencsejáték Zrt. által kínált szerencsejátékok széles skálájában az Eurojackpot többféle rangsorban is az első helyet foglalja el. A legfiatalabb számsorsolásos játékról van szó, hiszen alig kevesebb, mint 5 éve tartották az első magyarországi sorsolást.

További érdekesség, hogy a nem telitalálatos szelvény legmagasabb magyar nyereménye is ehhez a játékhoz kapcsolódik: 2018. 23. játékhetében egy magyar játékosnak elég volt 5 + 1 számot eltalálnia, ahhoz, hogy milliárdos legyen. A hat szám közel bruttó 1,3 milliárd forintot ért.

A fentiek tükrében egyáltalán nem meglepő – a nemzeti lottótársaság 2018. decemberi kutatásai alapján -, hogy a felnőtt lakosság 73 százaléka ismeri és minden második ember valamilyen gyakorisággal játszik is Eurojackpotot. A demográfiai adatokból az látható, hogy a nők és a fiatalabb korcsoporthoz tartozók (18-29 év közöttiek) kevésbé, a férfiak és az idősebb korosztály körében viszont nagyobb népszerűségnek örvend a játék. A felmérésből az is kiderült, hogy a játékosok egyharmada (32 százalék) egy éven belül kezdett el játszani az Eurojackpottal, a válaszadók 34 százaléka pedig 1-2 éve játszik a játékkal.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

nyeremény

lottó

szerencsejáték

eurojackpot

játék