Ilyen egyszerűen lehetsz milliárdos: nem kell hozzá se végzettség, se zsíros meló

HelloVidék   
  Megosztom
Ilyen egyszerűen lehetsz milliárdos: nem kell hozzá se végzettség, se zsíros meló

Az idei év 31. játékhetében újra hatalmas a tét, hiszen az Eurojackpot várható főnyereménye 48 millió euró, azaz bruttó 15,6 milliárd forint. Péntek este 17:30-ig bárki beikszelheti az 5+2 nyerőszámot.

A múlt hét során egyetlen játékos sem adott fel telitalálatos szelvényt, így tovább halmozódik az Eurojackpot főnyereménye. Mindössze 5 hét sikertelen széria után jutottunk el oda, hogy akár többszörös milliárdossá válhat egy szerencsés.

A Szerencsejáték Zrt. által kínált szerencsejátékok széles skálájában az Eurojackpot többféle rangsorban is az első helyet foglalja el. A legfiatalabb számsorsolásos játékról van szó, hiszen alig kevesebb, mint 5 éve tartották az első magyarországi sorsolást.

További érdekesség, hogy a nem telitalálatos szelvény legmagasabb magyar nyereménye is ehhez a játékhoz kapcsolódik: 2018. 23. játékhetében egy magyar játékosnak elég volt 5 + 1 számot eltalálnia, ahhoz, hogy milliárdos legyen. A hat szám közel bruttó 1,3 milliárd forintot ért.

A fentiek tükrében egyáltalán nem meglepő – a nemzeti lottótársaság 2018. decemberi kutatásai alapján -, hogy a felnőtt lakosság 73 százaléka ismeri és minden második ember valamilyen gyakorisággal játszik is Eurojackpotot. A demográfiai adatokból az látható, hogy a nők és a fiatalabb korcsoporthoz tartozók (18-29 év közöttiek) kevésbé, a férfiak és az idősebb korosztály körében viszont nagyobb népszerűségnek örvend a játék. A felmérésből az is kiderült, hogy a játékosok egyharmada (32 százalék) egy éven belül kezdett el játszani az Eurojackpottal, a válaszadók 34 százaléka pedig 1-2 éve játszik a játékkal.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

nyeremény

lottó

szerencsejáték

eurojackpot

játék