Pénzeső érkezett Veszprémre: erre megy el 5,2 milliárd forint

HelloVidék   
  Megosztom
Pénzeső érkezett Veszprémre: erre megy el 5,2 milliárd forint

A Modern Városok Program keretében, a Veszprémi Iparos Park kialakítására 5 milliárd 232 millió forintot biztosít a kormány - szúrta ki a napi.hu a Magyar Közlönyben.

A Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat szerint iparos park (és nem ipari park) épülhet a leendő kulturális fővárosban, mivel a beruházóként a Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata lett megjelölve. A lap leírja, hogy az 5 milliárd 232 millió forintból 835 millió terheli az idei állami költségvetést, de a nagyobb részhez, 4 milliárd 397 millió forinthoz csak 2021-ben juthat hozzá a város.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

veszprém

állam

költségvetés

iparos park

ipari park

támogatás