Tragédia: lottónyereménye miatt gyilkolhatta meg nagyapját egy borsodi férfi

HelloVidék   
  Megosztom
Tragédia: lottónyereménye miatt gyilkolhatta meg nagyapját egy borsodi férfi

Szerencsejátékból megmaradt pénz miatt ölhette meg 83 éves nagyapját még áprilisban egy 31 éves sajószentpéteri férfi és annak barátnője - írja a Blikk.

A lap szerint D. József nagyobb összeget nyert szerencsejátékon, amiről rokonai is tudtak. Az információk szerint körülbelül másfél millió forintja maradt még a nyereményből, a férfi unokája és barátnője pénzt kért volna az idős férfitól, mivel azonban D. József nem nyitott ajtót, a pár kifeszítette az ablakot, és bemászott a házba.

A pénz után kezdtek kutatni, de nem találták a busás vagyont. Ekkor próbálták felébreszteni az idős férfit, aki nem ébredt fel. A férfi unokája egy betondarabbal ütötte fejbe nagyapját, majd egy konyhakéssel ejtett vágásokat. Mivel a pár azt hitte, hogy az idős férfi még nem halt meg, az unoka barátnője is többször megszúrta.

A gyilkosság helyszínéről üres kézzel távozó pár hiába viselt kesztyűt és lábzsákot, hamar lebuktak, jelenleg pedig letartóztatásban vannak. A rendőrség D. Krisztiánt és M. Violát nyereségvágyból, a bűncselekmény elhárítására idős koránál vagy fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettével gyanúsítják, sőt még az is előfordulhat, hogy előre kiterveltség miatt is felelniük kell.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

sajószentpéter

gyilkosság

bűnügy

szerencsejáték

vagyon