Tragédia: lottónyereménye miatt gyilkolhatta meg nagyapját egy borsodi férfi

HelloVidék   
  Megosztom
Tragédia: lottónyereménye miatt gyilkolhatta meg nagyapját egy borsodi férfi

Szerencsejátékból megmaradt pénz miatt ölhette meg 83 éves nagyapját még áprilisban egy 31 éves sajószentpéteri férfi és annak barátnője - írja a Blikk.

A lap szerint D. József nagyobb összeget nyert szerencsejátékon, amiről rokonai is tudtak. Az információk szerint körülbelül másfél millió forintja maradt még a nyereményből, a férfi unokája és barátnője pénzt kért volna az idős férfitól, mivel azonban D. József nem nyitott ajtót, a pár kifeszítette az ablakot, és bemászott a házba.

A pénz után kezdtek kutatni, de nem találták a busás vagyont. Ekkor próbálták felébreszteni az idős férfit, aki nem ébredt fel. A férfi unokája egy betondarabbal ütötte fejbe nagyapját, majd egy konyhakéssel ejtett vágásokat. Mivel a pár azt hitte, hogy az idős férfi még nem halt meg, az unoka barátnője is többször megszúrta.

A gyilkosság helyszínéről üres kézzel távozó pár hiába viselt kesztyűt és lábzsákot, hamar lebuktak, jelenleg pedig letartóztatásban vannak. A rendőrség D. Krisztiánt és M. Violát nyereségvágyból, a bűncselekmény elhárítására idős koránál vagy fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettével gyanúsítják, sőt még az is előfordulhat, hogy előre kiterveltség miatt is felelniük kell.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

sajószentpéter

gyilkosság

bűnügy

szerencsejáték

vagyon