Tragédia: lottónyereménye miatt gyilkolhatta meg nagyapját egy borsodi férfi

HelloVidék   
  Megosztom
Tragédia: lottónyereménye miatt gyilkolhatta meg nagyapját egy borsodi férfi

Szerencsejátékból megmaradt pénz miatt ölhette meg 83 éves nagyapját még áprilisban egy 31 éves sajószentpéteri férfi és annak barátnője - írja a Blikk.

A lap szerint D. József nagyobb összeget nyert szerencsejátékon, amiről rokonai is tudtak. Az információk szerint körülbelül másfél millió forintja maradt még a nyereményből, a férfi unokája és barátnője pénzt kért volna az idős férfitól, mivel azonban D. József nem nyitott ajtót, a pár kifeszítette az ablakot, és bemászott a házba.

A pénz után kezdtek kutatni, de nem találták a busás vagyont. Ekkor próbálták felébreszteni az idős férfit, aki nem ébredt fel. A férfi unokája egy betondarabbal ütötte fejbe nagyapját, majd egy konyhakéssel ejtett vágásokat. Mivel a pár azt hitte, hogy az idős férfi még nem halt meg, az unoka barátnője is többször megszúrta.

A gyilkosság helyszínéről üres kézzel távozó pár hiába viselt kesztyűt és lábzsákot, hamar lebuktak, jelenleg pedig letartóztatásban vannak. A rendőrség D. Krisztiánt és M. Violát nyereségvágyból, a bűncselekmény elhárítására idős koránál vagy fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettével gyanúsítják, sőt még az is előfordulhat, hogy előre kiterveltség miatt is felelniük kell.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

sajószentpéter

gyilkosság

bűnügy

szerencsejáték

vagyon