Gigaberuházás Komáromban: mutatjuk, mire költenek 970 milliót

MTI   
  Megosztom
Gigaberuházás Komáromban: mutatjuk, mire költenek 970 milliót

Komárom központjában 970 millió forintos beruházással megkezdődött egy nonprofit szolgáltatóház építése, ahol család- és gyermekjóléti intézmény, valamint ifjúsági közösségi tér kap helyet - közölte a polgármester.

Molnár Attila elmondta, a fejlesztéssel egy jelenleg kihasználatlan, városközponti területet élesztenek újjá. A szolgáltatóház környezetében családbarát játszóteret építenek, továbbá új közvilágítást, parkolókat és járdákat létesítenek.

Az épületbe költözik majd a Komáromi Tám-Pont Család- és Gyermekjóléti Intézmény, mely alapfeladatain túl kikapcsolódási lehetőségeket, programokat biztosít a városban és a kistérségben élő családok számára. A szolgáltatóházban megvalósuló Ifjúsági Közösségi Tér a közös programoknak ad teret civil szervezetek által igénybe vehető irodákkal és klubhelyiségekkel.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

komárom

nonprofit

szolgáltató központ

közösségi tér

beruházás

fejlesztés

építés