Saját kötszert kell vinniük a betegeknek a vidéki orvosi ügyeletre

HelloVidék   
  Megosztom
Saját kötszert kell vinniük a betegeknek a vidéki orvosi ügyeletre

A mezőkövesdi orvosi ügyeleten kifüggesztett írás szerint a sebkötözésre érkező betegektől azt kérik, hogy hozzanak magukkal kötszert - hangzott el az RTL Klub Híradójában.

Az RTL szerint az ügyelet ajtajára kifüggesztett papíron a következő szöveg volt olvasható:

Minden sebkötözésre érkező beteg hozzon magával kötszert! Az ügyelet erre a célra nem tud kötöző anyagot biztosítani.

A mezőkövesdi orvosi ügyelet vezetője elmondta, hogy nem tudják, ki tette ki ezt a papírt, melyen semmilyen aláírás és pecsét nem szerepel, ezért az nem tekinthető hivatalosnak. Az ügyeletvezető orvos ugyanakkor elismerte, hogy a sebkötözésre visszajáró betegeket szóban meg szokták kérni arra, hogy hozzanak magukkal kötszert. Amennyiben a beteg ezt nem tudja megoldani, annak az ügyelet tud biztosítani kötszert. Az egészségügyi szakszervezet illetékese hozzátette, hogy a gyakorlat veszélyezteti a betegbiztonságot, mivel nem tudni, mennyire sterilek a betegek által hozott kötszerek.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kötszer

orvos

mezőkövesd

ügyelet

seb

kötözés

beteg