Új részletek derültek ki a rezsiutalványról: itt vannak a friss infók

MTI   
  Megosztom
Új részletek derültek ki a rezsiutalványról: itt vannak a friss infók

Újabb fejlemények derültek ki a háromszor háromezer forintos rezsiutalvány felhasználásáról.

A nyugdíjasoknak és nyugdíjszerű ellátásban részesülő személyeknek járó utalvánnyal kapcsolatban még vannak kérdéses részletek, azonban az már biztos, hogy a társasházi földgáz-gyűjtőszámlások esetében nem tudják elfogadni az utalványokat, ilyen esetekben azt tanácsolják, hogy a fogyasztók villanyszámláikat fizessék velük - számolt be róla azénpénzem.hu.

További fontos kitétel, hogyha a csekk alacsonyabb összegű, mint a rezsiutalvány 3000 forintos névértéke, illetve ha nem csekkel rendezi az ügyfél a számlát, akkor az ügyfélszolgálattól kérhető egyedi értékű csekk. Telefonon és emailben lehet kérni, személyesen nem kell bemenni hozzá. Azt ígéri a szolgáltató, hogy a csekkel befizetett pénz a fogyasztó folyószámlájára kerül, és amíg az el nem fogy, nem küldenek fizetendő számlát.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

nyugdíj

rezsi

rezsiutalvány

nyugdíjas

ellátás

gazdaság