Hatalmas beruházás Fejér megyében: új termelési eljárások váltak lehetővé!

MTI   
  Megosztom
Hatalmas beruházás Fejér megyében: új termelési eljárások váltak lehetővé!

A Hő és Légtechnika Kft. vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével inverter (feszültségátalakító) gyártást indított el a Fejér megyei Sárbogárdon, s ezzel új munkahelyeket is teremtett.

A társaság közleménye szerint a Széchenyi 2020 program keretében 225 millió forintot nyertek, így tudták megvalósítani a 450,7 millió forint összköltségű beruházást.

A projekt eredményeként létrehoztak egy nagy hatásfokú, többféle teljesítmény palettát átfogó inverter családot, valamint új termelési eljárásokat alakítottak ki. Az új inverter akár 90-92 százalékos hatásfokra is képes, miközben kezelni tudja a különböző egyenáramszinteket és mindig azokat a napelem paneleket választja, amelyekből nagyobb energia nyerhető.

A cég a beruházásnak köszönhetően 16 munkahelyet meg tudott őrizni, a napelem gyártás beindításával pedig hat új szakképzett munkavállalót alkalmaz.

A nyilvános cégadatok szerint a Hő és Légtechnika Kft. 2017-es nettó árbevétele 464 millió forint volt, adózott eredménye 698 ezer forint. Tavaly a nettó árbevétel 491 millió forintra nőtt, az adózott eredmény 687 ezer forint volt.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

sárbogárd

fejér megye

fejlesztés

széchenyi 2020

munkahely

gyártás