Most érkezett a hír: hatalmas tűz ütött ki a Borsodchem területén

HelloVidék   
  Megosztom
Most érkezett a hír: hatalmas tűz ütött ki a Borsodchem területén

Tűz keletkezett egy raktárban Kazincbarcikán, a Hadak útja közelében – közölte a katasztrófavédelem. Mint kiderült, a lángok a Borsodchem területén csaptak fel.

A katasztrófavédelem azt írja, hogy az esethez a kazincbarcikai és a miskolci hivatásos tűzoltókat riasztották, az egységek pedig megakadályozták a tűz terjedését és sikeresen elfojtották a lángokat.

Tardona község önkormányzata azt írta a Facebook-oldalán, hogy a reggel átvonuló sűrű füstfelhővel kapcsolatban a rendőrség arról tájékoztatott, hogy veszélyes anyag nem került a levegőbe, valamint a térségben semmiféle korlátozó intézkedést nem kezdeményeztek.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kazincbarcika

borsodchem

tűz

rendőrség

katasztrófavédelem

tűzoltóság