Most érkezett a hír: hatalmas tűz ütött ki a Borsodchem területén

HelloVidék   
  Megosztom
Most érkezett a hír: hatalmas tűz ütött ki a Borsodchem területén

Tűz keletkezett egy raktárban Kazincbarcikán, a Hadak útja közelében – közölte a katasztrófavédelem. Mint kiderült, a lángok a Borsodchem területén csaptak fel.

A katasztrófavédelem azt írja, hogy az esethez a kazincbarcikai és a miskolci hivatásos tűzoltókat riasztották, az egységek pedig megakadályozták a tűz terjedését és sikeresen elfojtották a lángokat.

Tardona község önkormányzata azt írta a Facebook-oldalán, hogy a reggel átvonuló sűrű füstfelhővel kapcsolatban a rendőrség arról tájékoztatott, hogy veszélyes anyag nem került a levegőbe, valamint a térségben semmiféle korlátozó intézkedést nem kezdeményeztek.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kazincbarcika

borsodchem

tűz

rendőrség

katasztrófavédelem

tűzoltóság