Félmilliárd forintos fejlesztés Gyulán: új munkahelyek létesülnek egy bútorgyártó cégnél!

MTI   
  Megosztom
Félmilliárd forintos fejlesztés Gyulán: új munkahelyek létesülnek egy bútorgyártó cégnél!

Mintegy 500 millió forintos beruházás keretében új, csaknem 1500 négyzetméteres gyártócsarnokot épített, valamint a bútorgyártáshoz szükséges új célgépeket és lapszabász technológiát vásárolt a gyulai székhelyű Holczmöbel 2012 Kft.

A 2012-ben alakult társaság beruházásához a GINOP mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásának bővítése pályázat keretében nyert el majdnem 250 millió forint vissza nem térítendő támogatást, míg a fennmaradó önrészt saját forrásból, illetve banki hitelből biztosították, mondta el Szalainé Mihucza Zita, a cég ügyvezető igazgatója.

A pályázat lehetővé teszi, hogy megőrizzék a meglévő 27 dolgozó munkahelyét, sőt esély mutatkozik a munkahelybővítésre is, mondta az ügyvezető igazgató.

A Holczmöbel Kft. kizárólag magyar piacra dolgozik, megrendelői elsősorban közintézmények, egyetemek, főiskolák, színházak, emellett ipari laboratóriumok számára is szállítanak szekrényeket és íróasztalokat. A bútorgyártó cég az elmúlt évben 842 millió forintos árbevételt ért el, az idén pedig már egymilliárd forint feletti bevétellel számolnak. A cég adózott eredménye tavaly 31 millió forint volt, 2019-ben 40 millió forintot terveznek.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gyula

bútor

állás

munkaerő

fejlesztés

munkahely

pályázat

asztalos