Hatalmas beruházás Nyárlőrincen: milliárdokból újult meg az ovi

MTI   
  Megosztom
Hatalmas beruházás Nyárlőrincen: milliárdokból újult meg az ovi

Több mint 250 millió forint európai uniós támogatásból újították fel és bővítették Nyárlőrinc óvodáját, az intézménybe 80 óvodás, bölcsődei csoportjába pedig 12 kisgyerek jár - közölte a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat az MTI-vel.

A több mint negyvenéves épület földszintjén átépítették a négy óvodai csoportszobát és a vizes blokkokat, új tálaló konyhát, orvosi szobát és logopédiai foglalkoztatót, illetve egy sószobát is kialakítottak. Az irodák a tetőtérben kaptak helyet.

A két eredeti épületszárny közé - közösségi térként is használható - tágas tornaterem épült, az intézmény udvari oldalán fedett teraszt, egyik szárnyában pedig bölcsődei egységet alakítottak ki. A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében megvalósult beruházás során energiahatékonyságra törekedtek, korszerű és környezetkímélő épületgépészeti megoldásokat alkalmaztak, és teljes körű akadálymentesítés is megvalósult. A projekt keretében eszközöket is vásároltak: elsősorban a bölcsődei egység alapfelszerelését és az újonnan kialakított helyiségek berendezéseit.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

beruházás

beruházások

támogatás

befektetés

felújítás

óvoda

nyárlőrinc