Lángokban állt a tanyaépület: hatalmas volt a tűz Kunadacs közelében

HelloVidék   
  Megosztom
Lángokban állt a tanyaépület: hatalmas volt a tűz Kunadacs közelében

Teljes terjedelmében égett egy körülbelül negyven négyzetméter alapterületű tanyaépület hétfő kora reggel a Bács-Kiskun megyei Kunadacs külterületén - írja a baon.hu.

A portál felkereste a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot az eset kapcsán. Mint írják a Katasztrófavédelem legfrissebb információi szerint a tűzhöz a kecskeméti hivatásos és a szabadszállási önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik közös erővel, több oldalról támadva, három vízsugárral oltották el a lángokat, majd hozzáláttak a tűzoltási utómunkálatokhoz.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gazdaság

tűz

tűzkár

tűzeset

kár

tűzoltók

kunadacs

tanya

tanyaépület

épület

bács-kiskun megye