Lángokban állt a tanyaépület: hatalmas volt a tűz Kunadacs közelében

HelloVidék   
  Megosztom
Lángokban állt a tanyaépület: hatalmas volt a tűz Kunadacs közelében

Teljes terjedelmében égett egy körülbelül negyven négyzetméter alapterületű tanyaépület hétfő kora reggel a Bács-Kiskun megyei Kunadacs külterületén - írja a baon.hu.

A portál felkereste a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot az eset kapcsán. Mint írják a Katasztrófavédelem legfrissebb információi szerint a tűzhöz a kecskeméti hivatásos és a szabadszállási önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik közös erővel, több oldalról támadva, három vízsugárral oltották el a lángokat, majd hozzáláttak a tűzoltási utómunkálatokhoz.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gazdaság

tűz

tűzkár

tűzeset

kár

tűzoltók

kunadacs

tanya

tanyaépület

épület

bács-kiskun megye