Lángokban állt a tanyaépület: hatalmas volt a tűz Kunadacs közelében

HelloVidék   
  Megosztom
Lángokban állt a tanyaépület: hatalmas volt a tűz Kunadacs közelében

Teljes terjedelmében égett egy körülbelül negyven négyzetméter alapterületű tanyaépület hétfő kora reggel a Bács-Kiskun megyei Kunadacs külterületén - írja a baon.hu.

A portál felkereste a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot az eset kapcsán. Mint írják a Katasztrófavédelem legfrissebb információi szerint a tűzhöz a kecskeméti hivatásos és a szabadszállási önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik közös erővel, több oldalról támadva, három vízsugárral oltották el a lángokat, majd hozzáláttak a tűzoltási utómunkálatokhoz.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gazdaság

tűz

tűzkár

tűzeset

kár

tűzoltók

kunadacs

tanya

tanyaépület

épület

bács-kiskun megye